Мъж намушка жена си, докато чакали детето си пред училище

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа мъж, който направил опит за убийство на партньорката си по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщиха от прокуратурата във Варна. 

38-годишния Марчо е задържан, след като опитал да убие жената, с която живеел на семейни начала, докато тя чакала детето им пред училището. Инцидентът е станал на 16 септември около 16.30 часа е получен сигнал за жена в близост до училище "Ангел Кънчев". 31-годишната жена е намушкана с нож в областта на корема и гърдите. 

Тя отишла да прибере детето си от училище. Там била причакана от мъжа, с когото живеели на семейни начало и имали спорове относно упражняването на родителските права върху детето, родено от съжителството им.

Пристигналият на място полицейски екип задържал 38-годишния Марчо, който бил открит в автомобила си. Жената е отведена в болницата, където е оперирана.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя на опита за убийство.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини