Патаклама пред автоморгата на Ерол, банка го вади от имота със съдия изпълнител

    Патаклама, заплашваща всеки миг да прерасне в масово меле, избухна привечер пред автоморгата на Ерол на пътя за Болярово. Парцелът, в който са складирани трошките, е собственост на „Прокредит Банк“ и банката влиза във владение със съдия изпълнител. На място бяха и гардове от охранителна фирма, наети да пазят имота след като Ерол го напусне.

    Там беше и патрул на полицията, а двама униформени се опитваха да предотвратят мелето.

    „Парцелът е на банката. Дадоха ме на съдия-изпълнител – Захари Запрянов, и той ми даде срок две седмици да освободя терена. Започнах да изкарвам колите, но те са много. Махат ли се толкова коли за две седмици? Ето, и в момента камионът е вътре и се товари, но те искат незабавно да напусна. Как да оставя стока за 200 000 лева? Какво искат, да легна тук отпред да мра ли?“, горещеше се Ерол, извън себе си.

    На място бе и юристът на банката Делян Доброджалийски. Той контрира, че финансовата институция е собственик на терена от 2014 година. От 6 месеца се опитвали да изкарат Ерол оттам, накрая се обърнали към съдебен изпълнител. „Многократно сме искали от него да освободи имота“, каза юристът.  

    „Искам само няколко дни отсрочка, за да си изнеса стоката. Нямам претенции за имота, техен е. Но стоката е моя. Как да им я оставя? Щели да я откарат някъде на склад в София, аз да съм си я търсел оттам. Това са луди пари да караш толкова коли в София и после обратно. Някой иска да прави далавера“, трепереше от гняв Ерол.

    Хората му също бяха наежени. Двете групи бяха настръхнали една срещу друга и може би само присъствието на двамата униформени възпираше избухването на масов бой, макар все пак да прехвърчаха словесни престрелки.

    Накрая полицаите уговориха представители на двете страни да отидат в Районното управление на МВР с надеждата там да стигнат до някакво разбирателство.

    Haskovo.net ще продължи да следи развитието на случая.

    Тодор Кръшков     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (24)

    • 1
      Мо
      Морга с лиценз
      71 -13
      22:37, 27 сеп 2016
      Крайно време е хората да разберат че моргата на Ерол е без лиценз.Колите които купува,не бракум
      ва,давайки копие от договора на продавачите да си ги отчислят от данъчното,не води до снемането им от отчет от КАТ.То й не ги регистрира и не връща номерата в КАТ и така колите не се водят никъде.Не дай си боже да стане някакъв сакатлък,познайте кого ще търсят от МВР.Така че хора внимавайте.Мисля,че икономическаполиция и КАТ,трябва да обърнат внимание на неговите схеми.
      • Во
        Военен
        47 -4
        23:12, 27 сеп 2016
        Моята Корса я купи един негов служител при един гологлав дюмбел в кантора до Булбанк,само ако стане нещо ще ходя да му пробия още един пъп на гологлавия тюфлек.
      • Ад
        Адвокат
        31 -7
        00:29, 28 сеп 2016
        Така става като ходите при тези откачените за по еФтинко и никой не се пита защо е толкова за без пари?Вписват ли се тези договори,плащат ли се данъци и т.н.Евтиното винаги излиза прекалено скъпо.
      • Tu
        Turcin
        10 -40
        09:55, 28 сеп 2016
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ин
        Инспектор
        49 -10
        10:14, 28 сеп 2016
        Разбира се че няма лиценцз турчин.Виж в РИОСВ колко акта има,разбира се ако знаеш какво е това с твоят трети клас образовани,пък ако не знеш питай ходжата,може пък той да знаекакво е РИОСВ,не е вид баклава.
    • 2
      Иц
      Ицо
      50 -14
      22:44, 27 сеп 2016
      Всички банки са кръвопийци ,да горят дано
    • 3
      Bo
      Boryo
      52 -8
      23:08, 27 сеп 2016

      Да го пращат този нелегален ***** да си стои вкъщи. Стига пред цяло Хасково се е правел и мислел за голям бизнесмен. 3 години го бранят с политически чадър. Поредния самозванец.

    • 4
      Юр
      Юристът
      10 -3
      08:56, 28 сеп 2016
      на банката ДобрОджалийски или ДобрУджалийски ли е?Сигурно фамилията идва от Добруджа.
    • 5
      Ре
      Ред и законност!
      81 -9
      09:00, 28 сеп 2016
      Писна ми от този Ерол!!! Какъв е той, кой е той, ами никой! Той е гражданин като нас! Да го проверят от данъчното, стопанска полиция, ДАНС! Кой му прави чадър? Да каже комисар Цанков, стига се е правил на началник, никога няма да стане! Омръзна ми , писна ми, в Хасково да се правят на богове и бизнесмени: Ероловци ,Телят Хасановци, Станимир Милевци, Инджовци! Простаци , нагли, крадци! В България има закони, трябва да се въведе и ред! Крадците и простаците - мошеници - вън от Хасково!
    • 6
      12
      123
      51 -5
      09:35, 28 сеп 2016
      10 години не се намери нито една институция, която да преустанови незаконната му дейност. 10 години го чакат да си премести колите. Сега тръгнал да се жалва. Що за безнаказаност, ДПС така ли мислеше да управлява държавата, като толерира нарушителите?
    • 7
      А
      А
      20 -28
      10:02, 28 сеп 2016
      Така е, идват избори а Ерол НЕ е член на ГЕРБ........ Виж коментара
      • Ат
        Атакист
        12 -3
        15:11, 28 сеп 2016
        Така е,Ерол отдавна е член на Атака и борсата му е облепена с плакати на Волен Сидеров,те така.
    • 8
      Мв
      МВВ
      26 -8
      10:17, 28 сеп 2016
      Всеки пък когато Ерол е недоволен звъни на Кръшков и той пише. Мирише ми на пари.
    • 9
      Ha
      hahuha
      38 -19
      10:20, 28 сеп 2016
      всички четаци в хасково се мислят за шефове и си мислят че могат да прескочат закона да се маха всички турци в турция коленето ви е малко измет
    • 10
      Юк
      ЮКСЕЛ
      15 -8
      11:50, 28 сеп 2016
      Язък за Еролчо, дека ше си продаваме трошките сега ???
    • 11
      Та
      такива наглеци повече НЕ
      26 -1
      12:01, 28 сеп 2016
      Търсете чадъра ....... Дпс , предишния кмет/ плакатите му стояха години наред по оградата/ и всички началничета към тях ! Плащал си е наглеца -турчин и никой не го закачеше . Сега - пълна проверка ОТ всички инстанции на които аз и вие плащаме " за да толерират такива мошеници ! Най вече от РИОС -да проверят колко ще струва рекултивацията на земята след като се изнесе тоя ! За едномаслено петно - глобата е ужасна ,а там .....????!
    • 12
      Og
      Ogi
      30 -3
      12:19, 28 сеп 2016
      Банката и фирмата наета от нея за почистване на имота,са в пълното си право и законост да си поискат тяхната собственост,обаче явно в гр. Хасково полицията не защитава частната собсвеност,а интересите на един престъпник и неговата шайка. Обидно е ,както за нас ,като хора ,така и за институция като полицията да застава на страната на един дребен крадец , а не на страната на закоността !!!
    • 13
      Ре
      Ред и законност
      21 -1
      14:00, 28 сеп 2016
      РДВР Хасково , няма ли да вземе отношение?! Ало пиарката Нина, какво ще каже по въпроса, съпугът и също, този дето много обича да фирософства, бившия финансов ревизор на "Търговия на дребно" Хасково от времето на другарката Делка Митева. Другарю Ненков, какво става из вилаета?! Е, сега е комисар, де, нищо лично!
    • 14
      Ня
      няма законност
      6 -2
      17:44, 28 сеп 2016
      Този Ненков още на работа ли е ? той трябва да е в пенсия и какво прави в дирекцията , да си ходи , има млади за този пост. Какво е отношението му по въпроса с Ерол и колите ??.
    • 15
      Ка
      Кадровик
      8 -1
      19:00, 28 сеп 2016
      Ненков е зам.директор на РДВР Хасково, т.е. заместник на комисар Цанков и отговаря за охранителната дейност. Те така е. Комисар е и той и чака пенсийка на топло. ДПС -то го уредиха навремето, когато беше директор на дирекцията, после го изритаха в Тополовград, зам директор по охраната, пътуваше като гламав. Но вече не иска да прави кариера. Нина Ганчева пиарката на дирекцията е жена му. Ха наздраве по този случай.
    • 16
      Ga
      gagga
      1 -1
      11:07, 30 сеп 2016
      Ти на какъв са имаш ве. Крадец,Престъпник и т.н. Виж първо себе си. Знаем че си на първо място , но само че отзад на пред.
    • 17
      Дж
      Джери
      3 -3
      15:36, 1 окт 2016
      Познавам Ерол от преди много години.Винаги е работил. Работеше здраво момчето. Верно не винаги е в рамките на закона, НО................ покажете ми ЕДИН ЧОВЕК ЗАНИМАВАШ СЕ С НЯКАКЪВ БИЗНЕС , КОЙТО ДА СПАЗВА ВСИЧКИ ЗАКОНИ. Няма такъв, защото държавата ни е такава. Най големия нарушител на реда и законността е самата държава със своите противоречиви една на друга наредби укази и други измишльотини, които противоречате на редица вече приети закони.При Ерол работеха /преди години сега последните години нямам наблюдения/, хора , които никъде другаде не ги вземаха на работа - излезли от затвора, останали на улицата без познати и близки," алкашки", престъпници и хора отпаднали "зад борда на живота".Вместо да крадат и да влезат пак в затвора, той им даваше възможност да си изкарат едно парче хляб с труд и почтено.На колко хора е помагал с дребни части без пари, било стъкло за мигач на "жигула", било някое бушонче, или клема за кабелче ей така за халал.На едно мое комшииско дете апашите му откраднаха акумулатора на Жигулата. Полицията не си мръдна пръста да ги хване, но Ерол му услужи с един стар такъв, защото момчето трябваше да пътува с тази Жигула. Даваше приют на бездомници да спят на моргата.Учеше децата на труд и почтена работа, макар и не съвсем по реда си. А сега някоя ПАРТИИНА ХИЕНА ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ, СИ Е ХАРЕСАЛА МЕСТОТО , КОЕТО Е МНОГО АПЕТИТНО ЗА СТРОЕЖ , КРАЙ ПЪТЯ И СЕ МЪЧИ ДА ГО ЛИКВИДАРА. Там е "ЗАРОВЕНО КУЧЕТО", а не дали има лиценз или няма . ВСЕКИ ЧОВЕК С АКЪЛА СИ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ РАВНОСМЕТКАТА. ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА ЧЕТАТ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ДА СЛЕДЯТ НЕИЗКАЗАНОТО ПО НОВИНИТЕ - СЪЩО КАКТО ПРИ КОМУНИЗЪМА ПРИ ДИКТАТУРАТА НА САТРАПА "ТОБО ЖОБО". Може на някого да не се хареса това което съм написал, може да слага "минусчета" колкото си иска , но молбата ми е "ХОРА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО СТАНДАРТ НА ЖИВОТ В ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ".
    • 18
      Да
      Да
      2 0
      20:26, 1 окт 2016
      хасковo
    • 19
      Да
      Да
      2 0
      21:12, 1 окт 2016
      Хора виждам във вашите коментари вашата завист и омраза,без да знаете за какво става въпрос.
      Знаете ли,че този въпросния Ерол е поредната жертва на една алчна игра на ДРУГАРЯ ЗАХАРИ ЗАПРЯНОВ ЧСИ в Хасково. ЧСИто разори много хора в нашият град. Крайно време е някой да му даде урок на ЗАХАРЧО, недейте чака помогнете по някакъв начин да се отървем от този мазен боклук. Той взе и продаде моят апартамент на безценица на човек от неговия кръг. Сега съм на квартира заради ТОЗИ НЕЩАСТНИК.......

    Последни новини