Благотворителна акция в Асеновград: Стопли Коледата! Зарадвай дете!

Месец преди светиля християнски празник Рождество Христово асеновградчани отново се обединяват около идеята да зарадват момичетата и момчетата в ЦНСТ 1 и ЦНСТ 2 в Нареченски бани. И тази година децата там имат нужда от дрешки и обувки, тъй като тези от миналата Коледа вече са омалели или износени. "Имаме шанса да повторим добрината и да накараме малките очички да заблестят отново", призовават организаторите на благотворителна инициатива. Събитието вече има страница в социалната мрежа, където е публикуван списък с актуалните размери на нужните дрехи и обувки. Както преди и сега има графа "дарител", в която се отбелязват обещаните и получените подаръци.

Даренията се събират в Градска библиотека "Паисий Хилендарски" от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч. и в събота от 9:00 до 13:00 ч. Крайният срок е 15 декември, включително. Условието е вещите да са нови със запазен етикет. Ръкавичките и шапките може да са ръчно изработени.

"Тъй като за две години доказахме, че заедно вършим чудеса и можем да направим Коледата топла и щастлива, нека и тази година да направим същото за 23-те деца на възраст от 5 до 18 години от дома в Нареченски бани", приканват организаторите на добротворческата акция.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини