Най-лошите джаджи през 2016 год.

Engadget класира най-лошите устройства, появили се през 2016 год. В списъка влизат смартфони, ноутбук, часовник и даже преходник за слушалки.

Някой трябва да бъде уволнен за това, пише изданието.

За едно от големите разочарования на годината изданието признава Galaxy Note 7 заради многото жалби за самозапалени устройства. Освен Note 7, в списъка на портала за най-лоши смартфони попада и флагманът Sony Xperia X Performance. Телефонът е получил незначително подобрение на производителността в сравнение със следващия клас Xperia X, но цената му е около 700 долара. Заради високата цена - 1500 долара е класиран и умният часовник Tag Heuer Connected на Android Wear.

В антикласацията влиза също ноутбукът със сензорна клавиатура Lenovo Yoga Book, на който практически е невъзможно да се пише, ако не гледаш в пръстите си. Умните слушалки Vinci със сензорен екран са в класацията заради нелепия им външен вид и тъчскрийна на едното ухо. Така де, дотам не виждаме.

Сред най-лошите джаджи на 2016 год. е още дронът GoPro Karma, производството на който бе спряно на 16-ия ден след старта на продажбите. В класацията влиза и преходникът за слушалките на iPhone 7.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини