Обикновените мобилни телефони остават актуални

Над 75% от потребители на подобни устройства имат доходи над средните, но очевидно не желаят да губят време в социални мрежи

Традиционните мобилни телефони, които работят без Android или iOS и дори нямат достъп до интернет, все още се купуват от милиони потребители по света.

Хората предпочитат подобни устройства по различни причини, като цената не винаги е основният фактор. Според проучване на Mobile Marketing Association, над 85% от днешните притежатели на обикновени мобилни телефони не смятат да се отказват от тях в полза на смартфоните.

Данните сочат, че около три четвърти от потребителите на обикновени телефони имат доходи над средните. Това са хора, които могат да си купят смартфон, когато пожелаят, но очевидно не виждат смисъл от това.

Потребителите на класически мобилни телефони ценят най-вече тяхната надеждност. Ако изпуснете такова устройство, на 90% е сигурно, че то ще остане здраво и работоспособно.

Друго предимство на обикновените телефони е дългото време за автономна работа на батерия. Опростеният ремонт също не е за пренебрегване. Но най-важното – хората, които купуват такива устройства, не искат да губят време в социални мрежи и с месинджъри. Те ползват телефоните по най-рационалния начин – само за разговори.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини