Чистят Синята зона, канят се от утре пак да таксуват

Изображение 1 от 4

    Бригада инкасатори ударно чистят днес паркоместа в Синята зона в Хасково. Тази сутрин групата служители от „Тролейбусен транспорт“, под чиято шапка е Синята зона, бяха награбили лопати и кирки и ринеха снега по улица „Цар Калоян“. „Започнахме още от вчера и днес вече участъците са почистени“, обясни шефът на общинската фирма Йордан Панев. Той обаче уточни, че паркоместата са почистени, но това не означава, че са до асфалт, предвид снеговалежа, който цял ден не спира. Така от утре се очаква Синята зона да заработи отново за по-голяма част от обозначените участъци. Там, където има апарати, шофьорите ще трябва да се самотаксуват, а за останалите места да се оглеждат за инкасатори. Подновяването на работния процес може да бъде възпрепятстван от новия сняг, който да затрупа отново очертаните със синя боя места, иначе служителите имат готовност да започнат работа.

    Миналата седмица Синята зона спря работа заради голямото количество сняг, което беше затрупало хасковските улици, въпреки непрекъснатата работа на снегопочистващите фирми.

    Работниците от Синята зона ще трябва да положат доста усилия в разчистването на снега във вторник и сряда, тъй като според метеорологичната прогноза в следващите два дни ще натрупа нова бяла покривка.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Не
      Не е вярно
      21 -2
      17:45, 16 яну 2017
      Не е вярно, че не работеше - пак имаше разчистени места и т-н "инкасатори" причаква за приходи хорицата! Та няма как а се съгласи оная ламя да гули всеки ден пари - колкото може ще прибира и ще граби както досега - и в снежно време и в лют пек - бирника винаги е на пост.
      • Си
        сигурен
        12 -6
        18:26, 16 яну 2017
        Я пробвай пак коя зона си плати синя или жйлта. синята не работи карегорично. Жълтата дето бай Гошо я хариза на Ем комфорт не спря да сече пари. Дори ги примързяваше да си изчистят целия паркинг и имаха блокирани по няколко места с купчина сняг. но пак таксуваха.синя зона не е работила. В отпуска бяха хората
    • 2
      Fu
      fucata
      15 -6
      18:19, 16 яну 2017
      Каква синя зона в това време. Направо е смешно да се таксуват хората. Те пътищата не са изчистили, те ще таксуват синя зона.Срам и позор.
      Нека да ме таксува мен някакъв цървул в това време и ще отнесе един здрав пердах. Докато не почистят всички пътища, стотинка няма да видят педа....и нещастни !
    • 3
      Зе
      зелена зона
      5 -2
      20:59, 16 яну 2017
      палячовци... какво чистят, като на това място си имаше коли...
    Последни новини