Общината пусна поръчка за канцеларски материали за 70 хил.лв.

Община Асеновград обяви обществена поръчка на стойност 70 000 лева без ДДС за доставка на канцеларски материали и дребно офис оборудване за нуждите на кметската администрация и нейни структури. Поръчката е разделена на две обособени позиции.

За кутии за подреждане, пликове, хартия, дъски, пинчета, перфоратори, щредери (машини за унищожаване на документи) и др. предвидената сума е 45 000 лева. Дигиталният прогрес не може да се противопостави на нуждите на конвенционалната администрация - Общината се интересува от цените на всякакъв вид калкулатори - джобни, тип бележник, настолни големи и настолни средни. От кандидатите се очаква още цена за флумастери в различен комплект, карфици и пергели, обикновени и автоматични острилки, визитници, маркери, кърпички за почистване на компютър.

Доставките на стоките/продуктите в обхвата на обособена позиция No 2 са съгласно списък, определен от държавата. Те са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или в неравностойно положение. В процедура за възлагане по тази обособена позиция могат да участват и други, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на посочените по-горе предприятия/кооперации, за които поръчката е запазена. Пронозната стойност по позицията е 25 000 лева.

Най-голяма тежест при оценяването ще имат предложените цена и отстъпки за материали извън основния списък. Офертите ще бъдат отворени в 10 ч. на 22 февруари.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини