Председателят на ОбС -Димитровград - кандидат за депутат от ГЕРБ

    Председателят на ОбС - Димитровград Гергана Кръстева е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ. Това стана ясно при регистрацията на листата на партията днес в Хасково. Водач е досегашният депутат и бивш енергиен министър Делян Добрев. Второто място е за досегашния областен управител на Хасково Станислав Дечев. Трета е депутатът от 43 НС Евгения Ангелова, информират от пресслужбата на партиятга. Листата на ГЕРБ е единствената, която включва само местни, доказани, успели личности от цялата област, заявиха от партията.

    „Стартираме изборите с високо вдигната глава, защото през последните две години направихме много за Хасково и областта. Правителството на ГЕРБ отпусна допълнително по 5 млн. лв. за Хасково и Димитровград, близо толкова получиха и останалите общини в областта. Хасково получи военни имоти, а Димитровград – 5 спортни имота. Хасково е на първо място в страната с над 100 блока в Националната програма за енергийна ефективност, а областта е на трето място. Втори сме и по усвояването на европейско финансиране”, коментира веднага след регистрацията Делян Добрев.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ло
      локомотива
      16 -4
      20:16, 20 фев 2017
      е тази бъчва ако я изберат ще призная липсата на кадри на формация герб
      • Ди
        Динева
        7 -15
        20:45, 20 фев 2017
        Това конкурс за красота ли е ? Та Гергана Кръстева... Виж коментара
    • 2
      Гр
      гражданин
      15 -1
      00:12, 21 фев 2017
      какво е направила тая другарка освен да печели пари за себе си. тя и в герб е по съвместителство. стига с тия посредствени хора. внимавайте за кой гласувате после да не съжалявате. ************* за нейната алчност. знаете ли повече и за личноста и.
    • 3
      Па
      Партия
      18 -2
      08:59, 21 фев 2017
      Докога пребоядисани ще ни управляват. Тази кака преди години беше от НДСВ, които много хубаво ни "оправиха за 800 дни". Сега е от ГЕРБ! Докога стари муцуни, мутри и "доказани" адвокати. Всичко е лъжа, че в България има правосъдна система. Правосъдието е на страната на властимащите и всичко е като скачени съдове. В момента е председател на Общински съвет, адвокат от страната на фирми чиито управители са назначени от ГЕРБ. Къде са идеалите на НДСВ, къде са на ГЕРБ. Интереси ! Сигурно адвокатурата и "върви". За да търси убежище при ГЕРБ, показва едно - разчита само на това ! Защото в последно време представителите на тази партия забогатяха много на фона на бедността и безработицата обхванала града. Учудва ме факта, че напоследък много учители, лекари, адвокати и бизнесмени са в ГЕРБ. Не се ли смущават от факта, че голямата корупция тръгва от тази партия. Не се ли смущават. Ценностната система е сменена. Вижте само Гочев какъв хубавец е станал. Охранен! Няма да е гладен. Сега му дават ненужен обект за 5 милиона. Ако разчитаме Бог да пази България, няма да стане! Всичко е в ръцете ни. Докога ще ги търпим !
    • 4
      На
      нашенец
      1 0
      01:08, 24 фев 2017
      Всички предложени в листите са хора които гонят преди всичко своя интерес. стефан димитров смени ред партии сега пък ще е в реформаторския. Защо - за да си бетонира позициите в неохим. гергана кръстева стана много известна защото се навря в герб. кога пък озцениха заслугите и за една година че я наредиха в листата на герб. тя беше в ндсв симпатизираше на сдс сега силните са герб и тя е там. виолета от бсп беше неизвестно на никого момиченце но се сближи с важни хора от ръководствата на бсп и хоп - общински съветник сега пък в листата на партията. с какво може да помогне на града и държавата тя какъв професионален и житейски опит има. все познати мутри от които града хаир не е видял. ако ги изберем си е за наша сметка.
    Последни новини