Георги Костов: Моят случай е тотално беззаконие

В професионалния си път няма от какво да се притеснявам, подчерта той

„В професионалния си път няма от какво да се притеснявам и не изпитвам никакви угризения”, коментира пред NOVA вече бившият главен секретар на МВР Георги Костов.

В средата на тази седмица държавният глава Румен Радев освободи със свой указ Костов от поста му в МВР, а той се оплака ,че му е оказван натиск и призна, че вече е сигнализирал прокуратурата.

„Моята кариера не е обвързана с това коя политическа партия в момента управлява. Моят случай е тотално беззаконие, защото мен ме обвиняват в нещо, което е и дисциплинарно нарушение и престъпление. Мен ме обвиняват в принуда”, заяви Костов. 

Според мен, посланието е „Няма значение каква е нормативната база и какъв е законовия ред, ако сме решили нещо, ще го свършим”, коментира той. 

Източник: http://nova.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ке
    Кенанския Маймун
    10 -3
    17:13, 25 фев 2017
    Жоре ,
    Тва Президента да ти е съученик и да ти подпише указа за уволнението - яко си сгазил лука Батьовата :)))
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      6 -18
      17:28, 25 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 2
    Ми
    мима_1488036338
    15 -6
    17:25, 25 фев 2017
    Ами господине ,когато вашият мавър от Хасково Делян Добрев наред уволни хората и то с дългогодишна кариера никой не посмя да реве .Всеки се оттегли с достойнство и не беше беззаконие нали??? Има хора на които им разби живота и пак несе предадоха а вие сега ревнахте жалки сте и дано господ да даде възмездие рано или късно,няма прощка
  • 3
    ИМ
    И моя
    15 -3
    17:48, 25 фев 2017
    И моя случай е тотално беззаконие но не рева като тебе по всички медии. Има съд и в него докажи беззаконието. Ние пробвахме и ни изкараха виновни. Така беше при ГЕРБ. Съдии от така нарече-ната "димитровградска четворка" вземат скалпа на всеки стигнал до ХОС. Хем ще познаеш правосъдието. Пожелавам ти късмет. Софийските съдилища може да са по-справедливи!
  • 4
    Ко
    коцето
    7 -1
    17:59, 25 фев 2017
    Какво толкоз е станало? Ще продължиш и занапред да доносничиш и правиш мизерии!
  • 5
    Да
    Данте
    4 -7
    18:58, 25 фев 2017
    Старите партийци от БСП знаят как и къде се прави чистка. Който не им е удобен и не играе за тях започват или да го натискат да се махне или да го обвиняват в какво ли не за да го дискредитират.
  • 6
    Ми
    мима_1488036338
    13 -4
    19:07, 25 фев 2017
    Когато дойдоха ГЕРБ-БЕЛИВАНОВ нас ни викаха едно по едно и ни даваха готови написани листове за взаимно съгласие за прекратяване на трудовия договор.Можехме да ревнем и да се съдим,но не паднахме на тяхното ниво и да им се молим.Сега колелото се завъртя и тези ,които имат пръс в отнемането на залъка на хората ще си понесат от всевишния......
  • 7
    Ай ся Ганчев .... да мята оставка......вече се наяде...стига толкова. ......
Последни новини