Две първи награди на областния във фото конкурса „Виждам красотата“

Изображение 1 от 5

    Не една, а две първи награди връчи днес областният управител на Хасково Станислав Дечев на участници във фотоконкурса „Виждам красотата“. Тази година на първо място са Габриела Нанева и Цветелина Бобутанова, третото място е за Петя Димитрова. Призът „любима снимка на областния управител на Хасково“ отиде при Ралица Димитрова.

    По предложение на Областния управител Станислав Дечев съвместно с клуба по фотография в Младежки център Хасково съвсем скоро ще бъде организирана фото-изложба.

    На нея ще бъдат представени фотографиите, които децата на Хасковска област изпратиха в рамките на конкурса „Виждам красотата“. Ръководителят на клуба Славян Костов прие идеята и се ангажира с организирането на съвместната проява.

    През целия празничен 1 юни Областна администрация Хасково бе управлявана от млад екип: областен управител за един ден бе Виктор Нолев от ПМГ“Акад.Боян Петканчин“, негови заместници бяха Ася Милева от СУ“Д-р Петър Берон“, Свиленград и Гергана Тенева от ГПЧЕ“Проф.д-р Асен Златаров“, Хасково. Всеки от тях получи сертификат за управление на Област Хасково. 

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Не
      недоумение
      2 -1
      12:46, 2 юни 2017
      Областният да не би да си мисли, че работи в детска градина или младежки център? Освен изложби и конкурси друго какво работи той?
    • 2
      Ha
      Haskovolife
      1 0
      15:30, 2 юни 2017
      Чест и отговорност е да се работи за децата на Хасково! Това е основният приоритет на всеки, който сме избрали. Поздравления за г-н Дачев за прекрасните инициативи!

    Още новини

    Последни новини