За три дни благотворителният базар събра близо 1130 лева за лечението на Атанаска. Инициативите продължават

Изображение 1 от 5

    Благотворителната акция за събирането на средства за лечението на Атанаска Тарашева успя да събере 1129 лева и 66 стотинки. В дните от 1 до 3 юни, в пек и дъжд, жени на различна възраст стояха с благотворителен базар в стария център на Смолян. Помагаха децата им, помагаха десетки хора, на които искаме да благодарим!

    Инициативният комитет благодари на община Смолян и специално на зам. – кмета Венера Аръчкова за съдействието!

    Благодарим на всеки дарител, отворил сърцето си! 18-годишната Атанаска се бори за живота си, а всички вие сте съпричастни и й помагате.

    Допреди броени дни момичето се лекува в турска клиника, а сега се планира да постъпи в в началото на юли в болница, специализирана за лечение на Сарком на Юинг във Франция. Зад кампанията за събиране на средства за Атанаска от няколко месеца застават нейни съученици, учители, съграждани, хора от цялата община Девин, жители на Смолян, Асеновград, Пловдив. Инициативен комитет организира поредица от благотворителни инициативи.

    На 8 юни от 19 часа в Драматичен театър – Пловдив ще има голям концерт. Участват звезди на „Пайнер” и други изпълнители, които ще пеят и танцуват напълно безплатно. Сред звездите на сцената ще са Айшенур, Ангелина, Ваня Вълкова, Десислава Станева, Севджан Рамадан, Екстра Нина, Веси Пашалиева, Милена Костова, Карлос, Калина и Невена, Формация Паскалев - Пловдив, Орхан Мурад, оркестър Наздравица, Танцов клуб "Антерия" - Пловдив. На място пред театъра ще има дарителска урна и благотворителен базар.

    За девойчето се набират средства и по сметката на бащата Альоша Тарашев.
    Банкова сметка: BG44TTBB94001526328447, Експрес банк.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини