12-годишна помогна на братчето си да се роди

Деде Керауей раждала своето трето дете на 6 юни. Заедно с нея в родилната зала в Мисисипи се намирала "група за подкрепа" - съпругът ѝ Зак и 12-годишната  им дъщеря Джейси. Докторът видял, че момичето силно се вълнува за майка си. Бебето всеки момент трябвало да излезе и докторът направил необичайно предложение на Джеси - лично да помогне на братчето си да се роди. Тя го приела с нетърпение.

На момичето облекли съответните медицински одежди, дезинфекцирали ръцете ѝ и така тя се присъединява към екипа за раждането. Докторът поставил Джейси пред себе си и направлявал ръцете ѝ през цялото време, докато братчето ѝ не се появило на белия свят. Джейси дори прерязала пъпната връв на бебето, отново под ръководството на доктора. Момченцето се родило с тегло 3350 грама.

Таткото снимал през цялото време. Снимките били качени във Facebook от близка на семейството Ники Смит и на тях може да се види цялата гама емоции на момичето.

Джейси казва, че много е играла на доктор, но този път е било истинско. Тя никога няма да забрави този невероятен момент, който смята за  най-хубавият в живота си.

За родителите ѝ присъединяването ѝ към раждането било изненадващо. Майка ѝ имала силни болки в този момент, но съвсем забравила за тях, когато разбрала, че дъщеря ѝ помага в раждането. Когато видяла емоциите ѝ, майката просто заплакала. 

Преди Джейси искала да стане ветеринар, но сега може би ще се ориентира към професията на акушер-гинеколог, смята майка ѝ. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    годжи бери
    4 -1
    11:44, 12 юни 2017
    уникална тъпотия-това е дете което така може да изперка че след тва не можат го оправят сички психиатри зети заедно
Последни новини