19 °C

Правят благотворителна фото изложба в подкрепа на Ники

Областният управител на Хасково Станислав Дечев съвместно с Клуб по фотография към Младежки център Хасково организират Благотворителна изложба #ЗаНики. Тя ще бъде открита на 26 юни /понеделник/ от 12 часа във фоайето на областна администрация. На нея ще бъдат показани 25 фотографии от конкурса за любителска снимка „Виждам красотата“. Той бе обявен от областния управител на Хасково Станислав Дечев по повод 1 юни- Международен ден на детето. В него се включиха 35 млади фотографи от цялата област. Освен отличените в конкурса снимки, на изложбата ще бъдат показани още фотоси, с цел събиране на средства за лечението на 17 –годишната Ники Корондилева от Хасково.

Идеята за благотворителната изложба е на губернатора Станислав Дечев, а участниците във Фото клуба от Младежки център Хасково избраха за кого да бъдат дарени средствата от нея.

Фото изложбата ще остане във фоайето на областна администрация Хасково от 26 до 30 юни. През всичките 5 дни ще могат да се правят откупки на фотографиите, а парите от тях ще бъдат преведени по сметката на Ники, с титуляр Росица Ленкова, майка на момичето:

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF


5 Коментара

Хороскоп за 24.06.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини