Премахнаха найлоновата шатра на до блок 3 на ул."Иван Вазов"

    Почти е разчистено вече пространството между блокове №3 и №5 на ул."Иван Вазов" в Димитровград, където над година бе издигната найлонова шатра, а мястото се бе превърнало в заведение. От съоръжението са останали металната конструкция, масите и не голяма част от  боклуците. Припомняме, че за проблема сигнализираха на редакционната ни поща през април живеещи в района.

    Хората разказаха, че на мястото през зимните месеци се пали огън, готви се, а зелените площи се замърсяват редовно с отпадъци. Обитателите на околните блокове се оплакаха тогава и от шум и пиянски тормоз.

    След нашата публикация от Общината са издали предписание за премахване на шатрата в съответния срок. Той е изтекъл в началото на месеца, когато трябваше да бъде разрушено съоръжението и мястото да бъде почистено. След като конструкцията бъде окончателно демонтирана, живеещите се надяват районът да бъде почистен и междублоковото пространство да придобие нормален вид.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Op
      Opa
      4 -7
      18:17, 23 юни 2017
      Развалиха местенцето на пенсионерите
    • 2
      Di
      Dido
      9 -1
      21:24, 23 юни 2017
      Пенсионерите да си бяха направили тоалетна, а не да опикават и осигат градинките и трафопоста, да си изхвърляха буклука в бункера и да подържаха около себе си чисто, а не вунящ район на мръсотия и разлагащи се органични отпадъци. Ако бяха се съобразявали с околните никой нямаше да се нагига и да протестира срещу сбирката на иначе кротките алкохолици!
    Последни новини