Николай Марангозов с отлично представяне на ултрамаратон в Баварските Алпи

Изображение 1 от 2

    Марангозов се представи отлично в ултрамаратона в Гармиш-Партенкирхен, Германия. Нашенецът взе максималният брой от 9 точки в категорията си MasterMan /мъже 40+/. Състезанието е 100 км и 5400D+. Участници тази година са били 2500 души от цял свят, като 700 от тях са бягали в категорията на Николай. Асеновградчанинът, който е автор и организатор на "Персенк Ултра", завърши на 146-то място и зае 356-то място в генералното класиране на състезанието в Баварските Алпи.

    Николай Марангозов е единственият българин, който участва в ултрамаратона в Гармиш-Партенкирхен. Участието му стана с подкрепата на Община Асеновград и КЦМ 2000 Груп. Нашенецът сподели, че е изключително впечатлен от невероятната организация на събитието. Според него и "Персенк Ултра" е с конкурентна организация, но все пак си е набелязал няколко идеи от германците.

    Поздравяваме Николай Марнгозов и му пожелаваме успех на следващото предизвикателство, за което започва да се готви още от сега - ултрамаратон Eiger Ultra Trail в Швейцария през 2018 г.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини