Слънчевата къща добави 422 лева в сметката за лечението на Атанаска

Изображение 1 от 3

    Картината „Слънчевата къща” на смолянската художничка Цонка Дурева добави общо 422 лева в сметката за лечението на Атанаска Тарашева. Тя беше закупена за 200 лева от Девин Денс Клуб, които организираха тридневния танцов фестивал Девин Денс. Специални благодарности за това на Снежана Банкатева! При закриването на фестивала организаторите решиха да подарят картината на някой от своите гости. Томбола изтегли велинградския танцов клуб „Росица” и те получиха „Слънчевата къща”. Когато ръководителката на клуба Росица разбра, че картината е дарение и стойността й е поставена в кутията с дарения за Атанаска, сърцатата жена сподели благотворителната кауза с танцьорите. Хората от клуба сами събраха още 222 лева, които Росица днес пусна в кутията на Атанаска. Поклон пред вас, благородни хора!

    По време на Девин Денс Фест течеше и благотворителен базар. Общо събраните средства, в това число и тези от картината и дарението на танцов клуб „Росица” възлизат на 697 лева.

    Атанаска днес има рожден ден. Инициативният комитет й изпрати скромни подаръци. Пожеланието ни е да не се предава!

    За лечението на Атанаска и отпътуването й за специализирана клиника във Франция продължават да се набират дарения. Сумата, която трябва да съберем е 33 000 лева.

    Бъдете и вие с добри сърца, като хората от танцов клуб „Росица” – Велинград! Дарете!

    Банкова сметка: BG44TTBB94001526328447, SG Експресбанк,
    титуляр Альоша Тарашев – баща

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини