50 000 лева са нужни спешно на 31-годишния Вальо от Арда, за да живее

Валентин Гърбелов е само на 31-а години. Преди 5 години му поставят диагноза карцином на епифарингс с метастази в шийни лимфни възли, като хистологията показва недиференциран плоскоклетъчен карцином /лимфоепителиом/.

Последвало лъчелечение и химиотерапии. До момента са приложени всички възможни лекарства по утвърдените протоколи за неговата диагноза, за съжаление обаче без особен положителен ефект. След консултации в няколко български болници семейството решава да отиде и в Турция, болница Аджъбадем Маслак. "Специалистите там се наемат да го оперират успешно, като ще присадят тъкан от друго място от тялото му, след отстраняването на вече големия лимфен възел вдясно", споделя сестрата на Вальо - Емилия Гърбелова. Туморът в тази част на тялото му вече е доста голям, прораства към гръбнака и е силно болезнен. Времето обаче, с което разполага младият мъж, е ограничено предвид агресивния характер на болестта.

За операцията са необходими 50 000 лв. Това е сума, която е невъзможно семейството му да събере.

В социалните мрежи вече се разпространява банковата сметка с призив и молба за помощ от семейството, приятелите на Валентин, както и непознати за него лица, но искащи да му помогнат. „Вярвам, че добри хора ще се отзоват на молбата ни за помощ”, споделя още сестрата на Вальо, Емилия Гърбелова. Всеки, който е готов да помогне, може да се свърже със нея на тел.: 0878 873416. Вече има поставени кутии за дарения в редица магазини и обекти в град Смолян (строителен хипермаркет Чечосан, офиса на ЗК „Армеец” до магазин „Георг”, детски магазин „Дъмбо”). Занапред ще се поставят кутии в още желаещи обекти.
Нека се обединим в каузата ЗАЕДНО ЗА ВАЛЬО за да се върне светлината в очите и усмивката на лицето на младия мъж.
 

Банковата сметка ЦКБ АД клон Смолян
IBAN BG51 CECB 9790 10A7 9795 01
BIC CECBBGSF
ВАЛЕНТИН МИНЧЕВ ГЪРБЕЛОВ

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Sk
    Skylar Budd
    0 0
    08:29, 5 яну 2021
    Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих WhatsApp Number на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.
Последни новини