Легендите Сигнал и легионите на мотоклуб Велика България на поход срещу чалгата

Изображение 1 от 2

    Истинска война между чалгата и рока ще настане в разгара на летния сезон, когато легендите от Сигнал, предвождани от легионите на мотоклуб Велика България, тръгват на турнe из родното Черноморие.

    Не е тайна, че  бомбата между двата жанра цъка от години. Особено в морския регион, където всички кръчми канят чалга звезди и всяко заведение организира свои „рекламни кампании". Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места – стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр. 

    Екипът на "Сигнал" също стана жертва на агресивната реклама на попфолка - един рекламен постер на групата оцеля само 43 минути след залепването му на регламентирано място. Върху него бяха залепени два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.

    Легендарните музиканти започват шествието си от 10 август. Мощните моторите на рокерите ще съберат погледите на туристите в българските курорти час преди концертите на „Сигнал"  в Бяла на 10.08, Приморско -  11.08 и Царево - 14.08.

    „Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от  чалга нашествието и ще подкрепим българския рок!" – потвърдиха рокерите и тръгнаха със специално изработени знамена с логото на група „Сигнал" по градовете.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Мо
      Може ли
      0 0
      12:11, 11 авг 2017
      С тези заглавия ме разсмивате. Тези чалгаджий.... божеееее... поход... какво чудо.
    Последни новини