Кърджалиец се конкурира с десетте най-добри наши фирми,изготвящи европроекти,няма един с финансови корекции

Кърджалиец се конкурира с десетте  най-големи български фирми,изготвящи европроекти за фирми и институции.Даниел Делчев от Българска  финансова група,заедно с екипа си е привлякъл от 1994 г. до сега инвестиции за 100 млн.лева.Изработил е 200 проекта,като нито един от тях не е подложен на финансови корекции от Европейският съюз.Повечето от проектите са за фирми и институции от страната.Едва 15% са за областта.Сред тях са проекти за областна администрация,общините Кърджали,Черноочене ,Кирково,многопрофилната болница,хосписа и др.

  Никога не съм съветвал клиент да търси връзки.Ако проектът отговаря на изискванията и носи точки,той няма как да бъде отхвърлен,споделя за Кърджали бг вести Даниел Делчев.Той препоръчва на клиентите просто правило,пазещо от финансови корекции на европейските институции:в поръчките към поидизпълнители търсете най-доброто качество с най-ниска цена.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    М.
    М.М.
    3 0
    13:07, 14 авг 2017
    Браво на Даниел Делчев от Българска финансова група! .. А че бил от Кърджали е само статистика. Браво за постиженията му !
Последни новини