17 °C

Откриха отвлечения Адриан Златков. Преглед на печата

"Сега":

Откриха отвлечения Адриан Златков

Откриха отвлечения Адриан Златков, съобщи БНТ. Златков е бил изоставен на пътя на около 20 км преди Панчарево. Общото му състояние е добро. Случайни минувачи са го качили в кола и са го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Там Златков се е свързал сам с родителите си, които са дошли да го приберат.

25-годишният Адриан беше отвлечен в края на август. До последно не беше поискан откуп от похитителите му. Адриан е син на Тони Златков, собственик на автокъща. Две бяха основните версии, по които полицията работеше. Влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с евентуалните му похитители.

Бедствие. 

"Монитор":

60 000 българи в окото на "Ирма"

Близо 60 000 са българите, живеещи по неофициални данни в щата Флорида, където бушува ураганът "Ирма". Преди да връхлети крайбрежието на Южна Флорида, "Ирма" се усили до 4-та степен.

За момента обаче няма нито един нашенец, който е потърсил помощ на спешния телефон в посолството ни във Вашингтон и да заяви, че бедства, увериха пред "Монитор" от дипломатическата ни мисия в САЩ. Няма и българи, които да се издирват или пък да са в неизвестност заради бурята.

Скандал. 

"Дума":

Бившият депутат от "Суджукгейт" бил натопен от длъжник

Ексдепутатът ГЕРБ Живко Мартинов обяви, че е натопен в скандала "Суджукгейт" от свой длъжник. Той му дължал пари за ползване на помещения. Срещу Мартинов има повдигнати шест обвинения, сред които за упражняване на натиск с цел облаги, за получаване на 4 тона суджуци, поискани от името на премиера Бойко Борисов, за отправена закана за убийство и други.

Мартинов твърди, че в Добрич нямало фирма, която да може да произведе 4 тона суджук. "Аз направих постъпления, за да си искам сумата, но се оказа, че трите фирми, които имаха договори с мен, са продадени на хора в неравностойно положение", обясни обвиняемият.

Проект. 

"24 Часа":

Борисов: С Румъния работим за втори мост при Русе

Работим активно с Румъния за втори мост над Дунав при Русе. С въвеждането на толсистемата той ще може да се самофинансира изцяло, така че може строителството да се даде на концесия, за да не се вадят пари от бюджета. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Русе.

Там той откри новата църква "Всех Святих" заедно с българския патриарх Неофит и кмета на града Пламен Стоилов.

Борисов обясни, че темата за втория мост над Дунав ще е една от разглежданите на съвместното заседание на кабинета с правителството на Румъния, което ще се проведе на 2 и 3 октомври.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини