Автомеле с 6 коли на пътя за Димитровград

    Същинско автомеле стана на пътя за Димитровград днес след обед. Инцидентът е в района на връзката на магистрала „Марица“ към пътя Хасково – Димитровград.

    В катастрофата са участвали общо 6 коли – румънска, четири български и камион. Две от колите са в канавката, доста намачкани, Пътна помощ вдигна от платното потрошен опел. На мястото на инцидента пристигнаха полицаи и пожарникари. На този етап не е ясна причината за катастрофата. Дори участници в нея не могат да кажат какво точно се е случило. По първоначални данни един от шофьорите е опитал да се включи от локалната лента в движението на скорост, без да осигури предимство на пътуващите от Хасково към Димитровград. Те набили спирачки е се завъртели на асфалта.

    Униформените трябва да изяснят причината, която вероятно ще стане ясна утре. Според полицаите няма тежко пострадали хора, двама са леко ранени, без опасност за живота

    Haksovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (18)

    • 1
      Шо
      шофьор
      48 -31
      18:12, 20 сеп 2017
      Такава глупава детелина няма никъде по света.
      • Ша
        шабан шаулич
        60 -18
        18:23, 20 сеп 2017
        кое и е глупавото.....напълно нормална като всички други детелини с ускорителна лента но ние тука сме пълни олигофрени и карате върху бялата лента а не в платното и при негова смяна да се даде мигач !
      • Ва
        Валентин
        49 -12
        20:31, 20 сеп 2017
        И кякво и е на детелината.Направена у по европейски стандарт.Навсякъде са такива,но ти явно не си излизал от България и затова си нямаш и на представа.Проблема е в некадърността на шофьорите.
      • До
        до шабан шаулич
        16 -6
        22:02, 20 сеп 2017
        Да и според мен е глупава, толкова е голяма толкова място има, с локални, с мнатинели, а погледни на какво прилича ускорителната лента ако слизаш от магистралата от Пловдив и тръгваш към Димитровград - ами тя така се стеснява че все едно я няма, принуждава те директно да влезеш на платното на пътуващите от Хасково за Дгр, точно в мястото на включване в конфликтната точка пътя е по тясен, след това вече няма проблем разширява се там където няма чак такава нужда.
      • Ми
        Михайлов
        17 -4
        22:07, 20 сеп 2017
        Е къде в Европа сте видели като много сте ходили между локалното и магистралата разделение от тротоарен остров, просто си има лента за ускоряване или намаляване и излизане от магистралата както е и посочено на табелата т.е че първият изход е за Хасково а вторият за Димитровград, той за това и един ден се обърка и автобусния шофъор от Ивкони та чак спря и мина през острова че и отзад амуджата както пристигаше с 90 щеше да ни метне гратис до Свиленград
      • 00
        001
        11 -5
        09:12, 21 сеп 2017
        До вальо вальо не знам колко си кадърен ала пътувайки от хасково за софия ако не знаеш каква е детелината по шибаната табела не можеш да разбереш че за софия трябва да влезеш в локалното така че не се изказвай неподготвен колко са некадърни дугите защото ставаш смешен
      • Ed
        Edin
        7 -3
        12:32, 21 сеп 2017
        Михайлов, този тип детелини са стандарт във Франция. Има ги и в Швейцария и Испания. Детелината е идеална, проблемът е в неспособността на някои хора да шофират нормално и уравновесено. Единственият проблем там в действителност са табелите, по които не можеш да се ориентираш ако искаш да хванеш за София и не знаеш, че детелината е с локално
    • 2
      Шо
      Шофьор2
      8 -19
      18:49, 20 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Be
      Beemvejiq
      34 -6
      18:49, 20 сеп 2017
      Ех дейба, няма намлян баварец тоз път, кой ли ще е виновен сега?
      • На
        набабатимартеницата
        9 -2
        19:24, 20 сеп 2017
        Много сте докачливи, мааму стара...
    • 4
      Pp
      ppp
      41 -3
      19:52, 20 сеп 2017
      Целият проблем е в табелите преди пътния възел, Според тях изхода за София и Пловдив е втората отбивка и по никакъв начин не се разбира, че трябва да се влезе в локалното платно. Някой е взел пари и сега всички чужденци или се връщат на задна или след пътния възел завиват в обратна посока през разделителната ивица и там ще има много смачкани ламарини или недай си боже по - лошо. Там внимавайте и късмет.
    • 5
      Ми
      Миро
      18 0
      20:13, 20 сеп 2017
      Е аз като слезнах днес на магистралата в посока Свиленград, един беше тръгнал срещу мен да се връща
    • 6
      Мн
      Много глупаво
      13 -3
      20:32, 20 сеп 2017
      Това подобие на мост с тия толкова ускорителни де го направиха там е пълна пародия .. не можа ли да го направят като на Стара Загора .. ми толкова сложно го направиха тук ...
    • 7
      Ху
      Хулиган
      20 -9
      21:24, 20 сеп 2017
      Наистина такава идиотска детелина.... Това не е детелина, няма никъде в Европа. Тия дето казват че имало такива не са ходили извън хасковски окръг. Това не е детелина а трън.
    • 8
      Ло
      локомотива
      26 -1
      21:31, 20 сеп 2017
      На вниманието на пьтно управление хасково,а бе малоумници сложете наи после мантинели на тази тьпа детелина ,или ще чакаме някои да си отиде и тогава да вземем мерки,дано които си отиде да е от пьтното
    • 9
      Ку
      кумчо вълчо
      4 0
      10:04, 21 сеп 2017
      Детелината е доста объркана, особено за тези, които минават за пръв път. Ускорителна лента в посока Хасково от локалното платно почти няма.
    • 10
      Ро
      Росен
      4 0
      12:13, 21 сеп 2017
      Детелината изкуствено е направена толкова сложно, за да се откраднат пак пари! Това е замисълът! Можеше да се направи обикновена детелина, както е навсякъде, но....така излезе ДВОЙНО!
    • 11
      Ва
      Васил
      15 0
      12:47, 21 сеп 2017
      Пътното да постави мантинела на пътя Хасково-Димитровград срещу ресторант"Щъркелите" ли или не знам си как,защото идващите от Хасково завиват и пресичат лентата от Димитровград без да се съобразяват с насрещните коли.Не знам кой е разградил,може би собствениците на заведението,но това е недопустимо! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН УЧАСТЪК от този прекрасен за времето път,забравен,занемарен,разбит!Шефовете на ПУ Хасково не струват,вижте пътищата в областите около нас-Пловдив,Кърджали,Ст.Загора.По-скапани от тези в Хасковска НЯМА.Господа разходете се до Симеоновгра, имаме гробница в Александрово,която не смеем да покажим заради скапания път.Тръгнете за Ст.Загора,Пловдив,със затворени очи разбираш кога си навлязал в друга област.За пътя Хасково-Димитровград да не говорим. Идете си,та дано се намерят други кадърни ръководители,които да свършат това,което вие не можете.
    Последни новини