Хасковлия: районът над АГО е затрупан от боклуци

Изображение 1 от 2

    Районът над хасковското Акушеро-гинекологично отделение е затрупан от боклуци, сигнализира читател на Haskovo.net, който и изпрати и снимки от тази сутрин. Преди около седмица единият от кошовете за разделно събиране на отпадъци за стъкло и метал бил унищожен при пожар. Тогава обгорял и синият кош за хартия, а боклуците останали разпръснати по земята, разказа Иван Стоянов, който живее в района. В съседство има училище, детска градина и социални домове. Гледката е неприятна, освен това вятърът и животните допълнително разнасят отпадъците по съседните улици, обясни още хасковлията. Той настоява от фирмата, обслужваща контейнерите, да почистят терена и евентуално да поставят здрави съдове за смет.

    По-късно от общината уточниха, че боклукът е разчистен още по обяд.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ха
      Хасково
      8 -1
      11:39, 5 окт 2017
      Не разбрах само, какво предлага бай Иван Стоянов? Да се подменят контейнерите ,да се изчисти около тях , или да се използва напалм, за получовеците, живеещи в района? Бай Иване, нали се сещаш, че тази зган ,която само се плоди като животни, която расте в абсолютно неуважение към всякакви институции ,освен социала, няма как, да спре да пали кошовете. Ще ги сменят, орките пак ще ги запалят.
      И един въпрос: Защо ,все още има предизборни материали, на етническата партия ДПС, година и повече , след изборите? Това не е ли нарушение на конституцията?
      Жив и здрав бъди , бай Иване Стоянов - поздравления, за общественната ти ангажираност!
      • Ха
        Хасковлията
        1 -2
        13:27, 5 окт 2017
        Драги съгражданино, нима отговорността тази мръсотия да стои в продължение на 1 седмица е на "орките"? Доколкото знам община Хасково дава луди пари за сметопочистване. За това ли ги дава?

        А относно "полу-човеците" - нали се сещате, че и те са част от това общество, колкото и да не ви се иска? Напалмът и в последствие гражданската война най-доброто решение ли са за една уж интелигентна нация като българската? Нека да не падаме на толкова примитивно ниво, за да не се окаже, че сме се превърнали ние в "полу-човеци".

        Но да не се отклоняваме от темата. Сметопочистващите фирми са длъжни да поддържат чистотата. Надявам се, благодарение на хасково.нет, те да си свършат работата.
    • 2
      Км
      Кмете къде си
      4 -2
      14:26, 5 окт 2017
      Беливанов ей сега ще се натърчи и саморъчно ще изчисти всичко. Нали трябва да се натяга колко е кадърен. Ама само приказки от него, пък и кой ли му разбира като фъфли
    • 3
      Гр
      Гражданин
      0 0
      19:01, 5 окт 2017
      Само да оточня че са няколко фирми за почистване
    Последни новини