Шефът на областната полиция е доволен от работата на подчинените му в Първомай

Директорът на ОМДВР – Пловдив, Старши комисар Атанас Илков се срещна с представители на местната власт в Първомай и с административния ръководители на районната прокуратура. Това беше част от работата му за запознаване с с организацията и подхода на районните управления, намиращи се на територията област Пловдив. Илков заема директорския пост от края на юни 2017 година, когато замени напусналия системата Христо Разсолков.

По време на разговорите бяха обсъдени конкретни въпроси и мерки за опазване на обществения ред и осигуряване сигурността на жителите от съответните общини, изразена бе взаимна удовлетвореност от доброто сътрудничество и утвърдените добри партньорски взаимоотношения.

След приключилата обиколка ст. к. Илков изрази задоволство от работата в някои районни управления, между които и това в Първомай.

От публикувания на сайта на ведомството анализ, става ясно, че в Първомайското управление е стартирало изграждането на нови арестни помещения.

Директорът призова служителите по никакъв повод да не злоупотребяват със статута на държавни служители в Министерството на вътрешните работи, да не забравят, че тяхното поведение трябва да служи за пример на обществото и че призванието им е да работят за хората в името на доброто и законността.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Малкия
    3 -3
    20:22, 11 окт 2017
    Преди две години директора на полицията от Пловдив не говореше така. Явно е имало защо.

Още новини

Последни новини