Хъски осинови бездомно котенце и ето какво стана (видео)

Двуседмично улично коте било прибрано от минаващи млади хора. Те взели мъничето, защото помислили, че иначе ще умре, но то отказвало да пие мляко. Така хъскито Лило срещнало котето Рози. За голяма изненада Лило решила, че е майка на Рози, а след като то се гушнало и успокоило при хъскито, започнало да се храни.

Сега, две години по късно може да се види резултатът от тяхната връзка.

Рози се разхожда в парка на каишка и се е сприятелява с другите хъскита от тайфата. Заедно плуват в басейна, котките може и да не обичат мокрото, но Роузи е въпитана от майка куче. Катерят планините на излет със своите стопани и са с тях, когато решат да се поупражняват с каяк. Лило дава лапа и Рози дава лапа.

Рози все пак е котка, затова между тези занимания, във видеото ще видите притесненията на майка ѝ, когато писаната катери дървета. Едно хъски, колкото и да е грижовно, не се справя с вертикално катерене по стволове. Има и веселба с гонене на каишка в кръг около дърво.

Рози вече е доста независима от грижите на Лило, но хъскито продължава да търпи всичко от нея. Трябва да видите как тя се качва на гърба му, докато плават с каяка, облечени с спасителни жилетки с перка на акула. И както можете да се досетите, къщата е пълна с котета, на които стопаните трябва да намерят нов дом.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини