Германка разпозна детето си в кадър от педофилско видео

Жена позна 4-годишната си дъщеря на скрийншот от педофилско видео. Снимките с насилника и невръстната жертва били публиквани от германската полиция, съобщи BBC News.

По данни на федералното управление на германската полиция детето е било жертва на сексуално насилие в периода от октомври 2016 г. и юли 2017 г. Насилникът снимал своите действия и качвал видеата на специализирани сайтове.

Полицаите взели решение да публикуват снимката на детето, защото преценили, че най-вероятно насилникът е познат на жертвата и се вижда редовно с нея. Това означавало, че детето продължава да е в опасност.

Още същия ден към полицията се обърнала майката на момиченцето, която го разпознала на снимките. Тя съобщила, че на детето е посегнал мъжът, с който живеела. Още няколко познати на семейството свидетелствали за самоличността на 24-годишния педофил. Той е арестуван и обвинен в сексуално насилие над деца, производство и разпространение на изображения с насилие над деца.

Публикуването на кадъра от педофилското видео предизвикало обществена реакция. Това е крайна мярка, коментира бившият изпълнителен директор от британското разузнаване и киберсигурност Джим Гамбъл.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини