Връчиха на Община Димитровград етикета за иновации и добро управление

За четвърти път Община Димитровград получи Етикет за иновации и добро управление на местно ниво. Това се случи на церемония в курорта Албена, а отличието на кметът Иво Димов връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Наградата бе дадена по време на Годишна среща на местните власти, а форумът се организира от Националното сдружение на общините в Република България. На нея са били дискутирани актуални теми от работата на администрациите като общинската социална политика, устройството на територията и жилищната политика, околната среда и развитието на селските райони.

От пресслужбата на Общината информират, че освен Димов в годишната среща са участвали председателят на ОбС Гергана Кръстева, зам.кметът Яшо Минков, секретарят на общината Венета Стоименова, директорът на Дирекция "Европейски и национални програми и проекти, хуманитарни дейности" Диана Дончева и Клавдия Тончева, която ръководи отдел "Инвестиционна дейност, околно среда и води". 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    ??
    ???
    3 0
    14:54, 17 окт 2017
    "Иновацията е въвеждане в употреба на някакъв нов или значително подобрен продукт (стока или услуга) или производствен процес, на нов метод за маркетинг или на нов организационен метод в търговската практика, организацията на работните места или външните връзки, които създават пазарни предимства и при това повишават конкурентоспособността на фирмите".
  • 2
    Из
    Измислена
    3 0
    20:28, 18 окт 2017
    Измислена работа. Нещата не вървят добре ама те се награждават.Простаците не знаят и значението на иновация. Чудят се как да се самонаграждават за измислени величави глупости.
  • 3
    Сж
    сж
    3 0
    08:28, 19 окт 2017
    Ужасен съм.Кмет с купена диплома се награждава за иновации................. Просто ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ! Вижте му и екипа с който е отишъл.................Нагаждачи до нагаждачи...........
Последни новини