Петима президенти и Лейди Гага в грандиозен концерт (видео)

Лейди Гага произнесе прочувствено слово от сцената по време на концерта "Deep from the Heart: The One America Appeal" в Reed Arena на 21 октомври 2017 г. в College Station, Тексас.

Концертът в събота вечера бе в помощ на пострадалите от ураганите. Той бе организиран от петима бивши президенти на САЩ: Барак Обама, Джордж Уокър Буш (младши) , Бил Клинтън, Джордж Буш и Джими Картър, за да насочи вниманието към необходимостта жертвите на бедствията да се възстановят умствено и емоционално, освен физическото оцеляване.

Лейди Гага разкри, че е дарила 1 милион долара на жертвите на урагани Харви, Ирма и Мария, специално предназначени за програма, насочена към емоционалната травма и психическото здраве на пострадалите в природните бедствия, които сполетяха американците в последните месеци.

"Най-специалното нещо от всичко е как болката е такъв еквалайзер, че във време на катастрофа всички ние слагаме нашите различия настрана и се събираме", добави Гага. "Защото се нуждаем един от друг или няма да оцелеем... Това е исторически момент, в който ние сме наистина една нация", каза тя, представяйки мисията на фондацията.

"Ние трябва да се възстановим психически, както и физически", казва прочутата изпълнителка. "Трябва да помогнем на тези оцелели да се възстановят от травмата, че губят домовете си, живота си, че всичко е отнесено... Отговорът на тези бедствия трябва да обхваща умствените и емоционални нужди на оцелелите, както и тяхното физическо благосъстояние."

"Става дума за болката, а понякога животът ни дава милион причини да се откажем, но ние устояваме", казва певицата преди да изпълни "Million Reasons". След това тя изпълни "You And I" , като се обърна към всеки от бившите президенти и "The Edge of Glory". Лейди Гага е на сцената соло и си акомпанира сама на белия роял. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини