Три хасковски боксьорки станаха шампионки на държавното в Пловдив

Изображение 1 от 2

    Изключително добро представяне направиха състезателките на хасковския клуб по бокс „Севдалин Василев“ в Държавния личен отборен шампионат за жени и девойки в Пловдив. Три от тях станаха шампионки в категориите си при девойките и жените.

    В групата на девойките златни медали спечелиха Горяна Стоева (до 54 кг) и Силвия Димова до (+81 кг). Други две състезателки от хасковския клуб по бокс се класираха на трето място и спечелиха бронзови медали в категориите си. Трети места заеха Джансу Сафет (до 54 кг) и Мария Миткова (до 75кг).

    Престижни места заеха и техните съотборнички – пето място за Гергана Онбашиева (до 46 кг), пето място за Самуела Давидова (до 57 кг), шесто място за Калбие Рузтен (до 60 кг) и шесто място за Мелиса Рамадан (до 64 кг).

    С представянето си девойките спечелиха купата за трето място в отборното класиране.

    При групата на жените златен медал спечели Мария Крумова в категория до 69 кг.

    Единият от треньорите на хасковския клуб Людмил Димитров определи като отлично участието на състезателките си в състезанието. Другата седмица други трима от възпитаниците му ще участват в надпреварата за Купа Българя в Плевен. От понеделник вицеевропейската шампионка Горяна Стоева заминава за лагер в София, където ще се подготвя за Световното първенство в Индия, което започва на 19 ноември.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      6 0
      17:53, 3 ное 2017
      Браво! Тая в ляво ще нокаутира и Пулев!
    Последни новини