До дни започват ремонти на 24 общински сгради

До няколко дни започват ремонти на 24 обекта – общински сгради, съобщиха от администрацията. Изпълнителите на обществената поръчка са избрани и вече се сключват договори с тях. Ремонтите започват до дни, уточниха от общината.

Обществената поръчка бе разделена на три обособени позиции. В тях влизат ремонт на покрива и паното на театъра, на тоалетните в читалище “Заря”, на Паскалевата къща. В списъка за ремонт влизат селски детски градини, както и две в Хасково - “Звънче” и “8 март”.

Сред обектите за ремонт са и външните тоалетни на стадион “Младост”, лесничейството, селски кметства. Общата сума на обществената поръчка е над 350 000 лв.

За изпълнители на трите обособени позици са избрани ЕТ “Марчела”, Хасково, ЕТ “Мони 8”, Севлиево и “Универс ПТН” от Хасково. Те са спечелили търга в състезание с няколко фирми – по първата позиция са били 8, по втората 6, по третата 5.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Xm
    xm
    11 -5
    13:54, 8 ное 2017
    ".....Сред обектите за ремонт са и външните тоалетни на стадион “Младост”, лесничеството, селски кметства. Общата сума на обществената поръчка е над 350 000 лв...." До кога с тези неграмотно и набързо написани статии?
  • 2
    Ки
    киро
    12 -8
    14:06, 8 ное 2017
    Хахахах голям коментар е първия, защото не може да каже нещо отрицателно и се заяжда с грамотността. Убеден съм, че пишещият тази статия по-грамотен от тебе. То пък всички едни грамотни се извъдИхте напоследък.
    Сто работи ще се ремонтират ..ми ко да кажеш, как да ги оплюеш -мъ мън било неграмотно написано
  • 3
    Xm
    xm
    11 -6
    15:17, 8 ное 2017
    Киро, ти пък, голям коментар написа. Виждаш ли, че след намесата ми, авторът си е редактирал грешката. Но ти явно, щото си много "грамотен" не забелязваш :) И да, не коментирам тези ремонти, защото това си е задължение на общината - да си ремонтира имотите. Какво да ги хваля, че си вършат работата ли?
  • 4
    Не
    Незапознат
    10 -1
    20:15, 8 ное 2017
    Винаги в началото на зимният сезон тръгват някакви ремонти на обществени сгради по програми или подобно финансиране.Това да не би да е някаква математическа закономерност?
Последни новини