Авария остави без вода Бадема и Червена стена

Поради възникнала аварии на главен водопровод днес без вода ще останат абонатите от кварталите Бадема и Червена стена, съобщиха от ВиК Хасково. Екип на водното дружество работи по отстраняване на повредата.

Тази сутрин друг екип специалисти отстраняваха друга авария по улица „Кирил и Методий“, до училище „Васил Левски“. Същият участък беше разкопан преди време и в него затъна тежък камион на ВиК. Заради отстраняването на днешната авария там живеещите в района също ще останат без вода.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гу
    Гурбалов
    4 -1
    12:57, 13 ное 2017
    Ама то няма ден без авария. Само чакат да се асфалтира някоя улица за да я разкопават. И накрая ни пътища и вода в Хасково. Аман бе ....
  • 2
    Не
    Незапознат
    3 0
    21:49, 13 ное 2017
    Улицата дали е с асфалт или без когато стане дума за водопровод на ВИК Хасково винаги тече.Това е нещо като математическа закономерност.Там течеше поне от месец.Ако от медията бяха снимали преди да почнат поредните ''разкопки''щеше да излезе интересна снимка.От мястото на теча до канализацията която е много близо ''предприемчиви''граждани предполагам от блоковите в близост бяха изкопали вадичка за отвеждане на водата.Решение на проблема бързо,лесно с не много труд.Да но водата взе да подкопава и се образува пропадане.Колите от и за Куба и най вече тези които карат децата сутрин в училището поради натоварването движение щат не щат ''хлацкаха'' в ''дупчицата''.
Последни новини