“Виолена“ и Мега спорт“ с 24 медала и 6 купи от Държавното първенство

    Изключително силно представяне направиха двата хасковски клуба „Виолена“ и „Мега спорт“ в провелото се ХХ-то Държавно отборно първенство по спортна аеробика за деца, юноши и девойки в Асеновград. Равносметката за състезателите от двете школи е общо 24 медала и 6 купи за отборни класирания. 6 от медалите са златни, като двата клуба имат по 3.

    Виолена“

    Състезателите на Теменуга Илиева спечелиха 9 медала – 3 златни, 3 сребърни и 3 бронзови, както и 3 купи за отборно класиране.

    Изключително добре се представиха Селин Шефкет при 9-11 г. и Нели Ташева, която за първи път участва в групата на 15-17 г. Те заслужено получиха златни медали, изигравайки невероятно индивидуалните си съчетания. Нели Ташева спечели и втори златен медал заедно с Яна Колева и Весела Вукова от Самоков в категория тройки. Селин Шефкет спечели и сребърен медал заедно с Рая Русева, Тиана Заркова, Кристина Ванчева и Дара Стефанова в категория групи.

    Много добро представяне на втората тройка при 9-11 г. на Рая Русева, Тиана Заркова и Кристина Ванчева, които се окичиха със сребърен медал.

    При 7-8 г. групата на Михаела Николова, Божидара Делчева, Христина Везева, Габриела Стефанова и Габриела Тодорова спечелиха сребърен медал, а бронзов медал завоюва тройката Михаела Николова, Божидара Делчева и Христина Везева.

    Добро представяне направиха и по-малките състезатели от хасковския клуб в групата на 7-8 г. - Тиана Делчева и Калин Минчев, които спечелиха бронзов медал при смесени двойки и бронзов медал за Калин Минчев в индивидуалната надпревара.

    В отборното класиране "Виолена" спечели и купи са три трети места за 7-8 г., 9-11 г. и 12-14 г.

    Мега спорт“

    Възпитаниците на Мартина Маринова завоюваха 15 медала - 3 златни, 9 сребърни и 8 бронзови.

    Във възрастова група 7-8 години при индивидуално момичета на първо място е Стефани Лечева, а на второ място Неда Запрянова. При индивидуално момчета - второ място за Атанас Благоев. При двойките на второ място са Кристина Костова и Атанас Благоев. Първо място зае тройката Лечева, Запрянова и Вълчева. Трето място зае групата от Лечева, Запрянова, Вълчева, Халим и Карева.
    Във възрастова група 9-11 години при индивидуалните състезнаия между момчетата сребърен медал получи Румен Янакиев, а в двойка с Антония Филипова също заслужиха сребро. Трето място зае тройката Филипова, Нури и Велчева.

    Във възрастова група 12-14 години при индивидуално девойки младша възраст второ място зае Дамла Арабаджи, а при индивидуално юноши младша възраст също на второ място се класира Александър Ангелов. Двойката Дамла Арабаджи и Александър Ангелов спечелиха златен медал. Трето място зае тройката Янева, Янкова и Русинова, на второ е групата от Янева, Янкова, Русинова, Арабаджи и Ангелов.

    Във възрастова група 15-17 години при индивидуално девойки старша възраст на второ място е Християна Кайрякова.

    В отборното класиране клубът спечели първо място при 7-8 годишните и втори места при 9-11 и 12-14 годишните. “Представянето на отбора беше на изключително високо ниво. Поздравления за всички деца, гордеем се с вас. Продължавайте все така занапред и устремени към още по-високи върхове.”, казаха от „Мега спорт“.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      За
      Загрижен
      5 -5
      10:46, 14 ное 2017
      Браво на децата! Страхотни успехи, но има нещо много притеснително, на което трябва да се обърне внимание! От публикации разбираме, че е имало детенце от Мега спорт, което е играло със страшни болки и голяма травма на коляното! Всички се питаме какъв е този треньор и родител, които заради някакви си медали може да причини такова страдание на детето си! Хора, това не е геройство, а мъчение! Не бива така! На това дете е по-добре да му се отдаде професионална медицинска помощ и лечение! Най-важното за нашите деца е да бъдат здрави, всичко останало е болна амбиция на треньори и родители! 😪
    • 2
      До
      До "За"
      6 -8
      22:42, 14 ное 2017
      Вие г-жо ,знам коя сте Вие сте "Болен мозък "! Нали много знаете,а дали знаете,че треньорката искаше да я отпише да не играе? А знаете ли,че и родителите бяха против?То самото дете искаше....Искаше заради Вас!Да ,точно заради Вас...Че,тя и с травма е по-добра от Вашата,дето на Държавното й отнехте медала/беше преди нея/Нали беше много добра,а?Заради болни мозъци като вас,тя излиза и се доказва ,че е МНОГО по добра.Разбрахте ли?Вижда се вече и разликата с ПЪРВАТА😉😉😉😉😉😉
    • 3
      Ти
      Тихомира Йорданова
      8 -5
      19:19, 15 ное 2017
      Извинявам се за намесата, но дочух за сагата с "болните мозъци"... Не знам за какво и кого говорите, но понеже явно сте експерт по болестите на мозъка искам да ви попитам, какъв мозък е този на майка, която на третия ден след операция на менискус, изпраща детето си в залата с цел да се подготвя за Държавно първенство, на което трябва да се спечели квота за Световно. Питам ви Вас, на кого Дамла Арабаджи е трябвало да се доказва и за какво, кой тогава е бил виновен? А за кой на кого е отнел медала е най-смешното нещо, за което може да си говорим! Има съдии, които са компетентни и могат да отсъдят обективно кой къде да бъде! Несериозно е ние да определяме кой колко е добър и къде му е мястото! По пътя на вашата логика спокойно може да провъзгласите детето си със Световна или Олимпийска титла, оповестявате го публично и спирате да късате нерви по "мижави състезания"!
      п.п. забравих да кажа, аз съм майката на "първата", с която много се гордея!
    • 4
      От
      Отговор
      5 -8
      21:47, 15 ное 2017
      Ха-ха-ха-ха😀😀😀Майката на "детето чудоооо"😆😆😆😆
    • 5
      Da
      Damla Arabadzhi
      9 -7
      20:39, 18 ное 2017
      Здравейте!😃 Разбрах, че се говори нещо за мен и моята майка, та така не разбрах , коя майка е била с “болен мозък”? Първо, че майка ми не знаеше , че ме боли коляното, защото нямаше смисъл да я притеснявам излишно😃. Второ, НЕ моята треньорка ме накара да играя , а АЗ самата, защото това ми беше последното състезание в тази възрастова група и исках да се докажа, че не ми е паднало нивото😆 плюс това моите треньорки искаха да ме отпишат от състезанието, но аз не исках, защото... първо (пак казвам), това ми беше последното състезание и второ, аз играех още 2 категории с още деца, които цяло лято се трудеха много и щеше да е малко тъпо да не играят и те , само заради едно момиче, което я боли коляното! Трето, майка ми НЯМА “болен мозък” като някои от вас, защото НЕ тя ме пусна на тренировка СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА, а АЗ самата (отново). И искам да попитам Мирка... защо още се занимавате с 14 годишно дете? Не ви ли омръзнах? И защо пишете и говорете лоши неща за майка ми , а не примерно за баща ми? Нали “уж” се преместихте в ПО-ДОБЪР КЛУБ, защо тогава Боби тази година НЕ е взела нито един медал от меж.състезания при индивидуално момичета 12-14г? Да, и аз не съм взела нито един медал, няма да си кривя душата, но ако сравним ТАЗИ и МИНАЛАТА година... май има БАЛКАН разлика, а? Какво мислиш? БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА😃 А, искам да ви кажа, че майка ми просто се гордее с такова дете като мен, за което много съм й благодарна!❤️ За това ще ви помоля да спрете да говорите лъжи за МЕН, за МОЯТА МАЙКА , за МОИТЕ СТРАХОТНИ ТРЕНЬОРКИ и за МОЯ УНИКАЛЕН КЛУБ❤️❤️❤️ Благодаря!💋
    • 6
      Ти
      Тихомира Иорданова
      6 -3
      23:24, 18 ное 2017
      Скъпа, Дамла, в спорта не всичко е медали! Спорта възпитава, възпитава на спортсменство и дисциплина, възпитава те да бъдеш борбен и да преодоляваш болката стискайки зъби, без някой да разбира за това!В спорта не е най-важното да печелиш медали и да доказваш на другите, колко си добър, важното е да надграждаш себе си! А относно за теб, майка ти и клубът в който тренираш.., отдавна сте минало! Майка ти може да ти обясни най-добре това! Тя беше тази, която обижда с изрази " болни мозъци" и други подобни! Както се вижда по-горе в моя речник не съществуват подобни обиди! Пожелавам ти да бъдеш здрава и да спечелиш всички медали, за които мечтаеш, подготвяйки се в клуба който отново заобича!
    • 7
      Va
      Vanina Todorova
      7 -1
      14:54, 19 ное 2017
      Такаа, направо не знам от къде да започна!
      Ами нека първо да отговоря на въпроса, зададен от госпожица Арабаджи. Дамла никой не обижда баща ти, защото той е сериозен мъж и не се занимава с интриги!
      Абе хора, стегнете се малко! Вие личен живот нямате ли?!То не бяха обиди, лъжи и всякакви простотии по наш адрес!..Псувате, държите се нагло, нахално и надменно!... Разигравате смешни циркове, където и да отидете!...Срамувам се като ви гледам и като знам, че съм била от Мега спорт, за мен, това поведение не е достойно! Явно много ви липсваме, щом във всяка една свободна минута обсъждате нашите действия...Какво целите не мога да разбера? Всички разбраха колко струвате! Аз поне имам смелост да пиша с името си за разлика от вас! Вие не се спряхте да ни пишете анонимно в социалните мрежи (не разбирам какво ви засяга, че нося ,,тъпото си псе навсякъде"),да пращате малки невинни деца да ни разпитват защо сме се отказали...ЖАЛКО Е...Какво ви засяга? Знам, че обидите по мой адрес ще започнат от догодина, когато започна да се съзтезавам за ,,най-важните за вас медали"....Спорта не е само медали, но вие май няма да разберете това! Когато не спечелите желания цвят медал, започвате да намирате косури в залата, в която се провежда съзтезанието или се оправдавате ту с травма, ту със съдиите или когато някой стане първи то е защото е от клуба на домакините! Всеки спортист има травми, но само силните и достойни не се оправдават с това!....Ние вече разбрахме, че спорта не е само медали, за което много се радваме, разбрахме какво е да имаш треньор, който да те подкрепя, окуражава и да ти дава сили да се бориш, за да постигаш целите си, колкото и трудни да са те....разбрахме какво е да имаш истински приятели, а не истински предатели..Хвалбата не е повод за гордост!..Нямам какво да кажа повече освен да се стегнете и да спрете да се бъркате в живота на другите хора! Ние направихме своя избор, време е да го проумеете!!😉

    Случаен виц

    Последни новини