Поканите за благотворителния фолклорен фестивал на читалище "Хр.Ботев" - почти изчерпани

Почти изчерпани са поканите за благотворителния танцов фолклорен фестивал, който се организира на 23 ноември от 18:30 часа в Спортна зала "Младост". Както писахме, той ще е в подкрепа на 4-годишната Радост и второкласничката Габи. За двете деца се набират средства за лечение в чужбина.

Близо 100 са останалите покани седмица преди инициативата, съобщават организаторите от НЧ "Христо Ботев". Пропуски могат да се получат в читалището, което се помещава в кино "Химик" всеки работен ден.

Инициаторите уточняват, че входът за фестивала ще е след задължително представяне на поканата. Ако останат места, според капацитета на залата, ще бъдат допускани и лица без представени покани.

В концерта, посветен и на 115 години от основаването на читалището ще се включат всички формации - групи за хора, танцов състав "Тракия", детски танцов състав, а също и вокалната група при читалището.

Ще участват и изпълнителите от група за хора "Ритъм", както и деца от градина "Слънце", която посещава малката Радост. Малчуганите ще изпълнят фолклорен танц. С две фолклорни песни ще се включат и децата от ДВГ "Слънчогледи" при Детски и младежки център.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини