Народни представители и кметове на ГЕРБ се срещнаха с кмета Папазов

Изображение 1 от 5

    По инициатива на общинския ръководител   Катя Попова народните представители от ГЕРБ - Пловдив област  Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков, заедно със зам.областния управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова  се срещнаха с кметове и общински съветници на ГЕРБ  в селата в Първомайско.

    Те обсъдиха възможностите за кандидатстване по проекти, както и проблеми по селата. Кметовете на малките населени места в общината се оплакаха от липсата на средства за инфраструктурни проекти и текущи ремонти. Те споделиха, че се чувстват ощетени от факта, че всички  общински средства се разпределят за кметовете от БСП и ДПС. По време на разговора като основен се очерта проблемът с подмяната на старите централни водопроводи в много от селата. Около 5 милиона лева са нужни, за да се предотвратят многобройните аварии и постоянния режим на водата. Сериозен се оказа и проблемът с водата в село Караджалово. Кметът Марияна Колева алармира, че населеното място се снабдява с питейна вода с водоноски  от много време заради наличието на уран, открит в сондажния кладенец. При направените проверки от компетентните органи се е оказало, че  водата в цялото землище е замърсена с уран и там нов сондажен кладенец не може да бъде направен. Генерал Попов и Запрян Янков поеха ангажимент за запознаят с проблема министъра на околната среда и водите Нено Димов, за да се потърси решение на въпроса. Кметът на село Градина Бальо Балев сподели с присъстващите за проблемна дига на река Марица, която се намира на границата на областите Пловдивска и Старозагорска и която е доста компрометирана. По думите му при обилен валеж реката ще залее селото, ако не се вземат бързи мерки. По този проблем Запрян Янков обеща да разговаря с изпълнителния директор на Напоителни системи и да се потърси  бързо разрешение на проблема. В края на срещата Али Баджаклъ -кметът на село Буково, изказа своята благодарност към правителството на ГЕРБ и кмета на Община Първомай за оказаното съдействие по ремонта  на подпорна стена и асфалтиране на улица"1"-ва в с. Буково. След като бяха обсъдени проблемите на селските кметове на ГЕРБ те бяха поставени и пред кмета на Първомай.

     „Ние всички колеги народни представители сме тук, за да се опитаме да помогнем, каза при срещата с Ангел Папазов генерал Попов. Правителството на Бойко Борисов не дели общините на наши и ваши и се надяваме с общи усилия поставените проблеми да бъдат разрешени, допълни още той. Ние можем да бъдем мост между общинската власт и правителствотот, завърши ген. Попов.

    parvomai.net

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      12
      1234567890
      18 -13
      12:48, 21 ное 2017
      Какви наглеци! Какви гьонсурати! Какво е помогнало правителството на борисов на първомай? Те ли не делят хората ?
      През целия си мандат докторката не направи нищо за първомайци. Нито тяхната алчна и корумпирана партия. Стига вече са лъгали хората.
      • Да
        Да му се невиди
        6 -5
        15:45, 22 ное 2017
        Абе наистина, не можа нищо да направи, дори С.С., не успя да нареди на началническото кресло в пърумайската полиция. А пък той горкият, как се надяваше, ех да му се невиди.
      • Ал
        Алкохолик
        9 -3
        20:10, 22 ное 2017
        Ами кой депутат направи нещо за Първомай. Един не можал та сложи онзи. Другия който премести надлеза да не минава по неговата улица сложил В.Н. на шефско място в плицията. Трети си взел за себе си фабрика. Кой е направил нещо за Първомай !!!!!
    • 2
      Вс
      всички обичат ангу
      16 -12
      15:04, 21 ное 2017
      Първо среща с кмета Папазов направиха депутатите от БСП а сега да не останат незабелязани и ГЕРБ го правят същото.Ако не беше политика и пиар, правилно би било заедно да я направят тази среща , заедно и да решат част от проблемите на общината.Абе, когато става въпрос за усвояване на едни пари и те трябва да минават през общината- всички започват да обичат Ангу.
    • 3
      По
      поезия за душата
      4 -9
      20:01, 21 ное 2017
      Любители на цвят кафяв..Нуждата ги зове...и къде к... Виж коментара
    • 4
      Кр
      Крушовец
      9 -7
      20:23, 21 ное 2017
      На Радка крушовска обещахте ли й по 20000 лева за текущ ремонт на моста годишно. Позакъсала е финансово пък и избори се задават.
    • 5
      Кр
      Крушовец
      9 -7
      20:31, 21 ное 2017
      Тъпи крушовци радка и панчо вас с 10000 лева редовно ва си купуват. Той ся се е нагърбил и на Градина кмет да става.Да готви 50000лева и сме го избрали.
    • 6
      12
      123
      7 -12
      21:00, 21 ное 2017
      Алчини, прости профани събрани ,не можещи в напъни... Виж коментара
    • 7
      Ду
      Дух
      12 -4
      21:15, 21 ное 2017
      Абе 123 ти си била голям поет бе. И сама си вярваш.
    • 8
      До
      до 123
      13 -1
      07:02, 22 ное 2017
      Като те чета , се питам: за един и същи град ли става въпрос? Толкова други хора от тези, които според теб са онеправдани от живота си тук, познавам - доволни, щастливи, успешни, работещи, постигащи...Ами , напъни се малко и ти бе,123. То няма как да стане само от вкъщи пред компа. А тези на снимките сами си ги избираме, нали това не се подлага на съмнение от никого.
    • 9
      Ма
      Мара
      8 -2
      11:03, 22 ное 2017
      Всичката Мара втасала, та и пиар на кмета! Снощи и тази сутрин над града се носеше воня. Какво е това обгазяване? Да не би да гори сметището в Дебър, или причината е друга? Преди два дни река Мечка отново беше в бяла пяна. В общината би трябвало да има еколог. Пълно безхаберие!
      • Al
        al_kao
        8 -1
        23:21, 22 ное 2017
        много приятно ухае - на какао!
    • 10
      Ти
      Ти да видиш
      4 -3
      18:22, 23 ное 2017
      Човек се учел докато бил жив. До сега не знаех, че какаото ухае на горяла тоалетна хартия.
    Последни новини