Шоуто на Victoria's Secret разтърси Шанхай (видео)

Моделът Бела Хадид дефилира на Victoria's Secret в понеделник вечер по време на модното шоу на марката за бельо в Шанхай. 21-годишната красавица бе с известните ангелски крила на марката, но сега най-одумван е нейният танц на финала на шоуто, при който зърната на гърдите ѝ случайно изскочиха.

Шоуто се проведе в понеделник (20 ноември) в Mercedes-Benz Arena в Шанхай, Китай и ще се излъчи по телевизията в САЩ във вторник, 28 ноември на CBS. Изпълнителите, които пяха на шоуто, бяха Хари Стайлс и Miguel.

По-рано стана ясно, че Джиджи Хадид няма да лети за Шанхай за шоуто на Victoria's Secret. Тя не посочи конкретна причина за отказа си от пишното събитие. Но според публикации на нея и на Кати Пери е било отказано издаване на визи, което предивика онлайн разочарования в Китай.

В модното шоу Victoria's Secret 2017 дефилираха над 50 модела. Но в центъра на вниманието винаги са Ангелите. От тях не се появи Бехати Пинслоло,която е бременна с второто си дете

Сегашните 13 ангели са Лили Олдридж, Алесандра Амброзио, Тейлър Хил, Елза Хоск, Марта Хънт, Адриана Лима, Стела Максуел, Лайс Рибейро, Сара Сампайо, Джоузефин Скривер, Ромее Стрид, Кандис Суонпол и Жасмин Тукс. Карли Клос направи дългоочакваното си връщане на подиума след като пропусна последните две издания на шоуто.

В прекрасен си тоалет китайски модел сътвори другия фал на шоуто. Красавицата Минг Ши падна на подиума, като обаче си спечели внимание и заради реакцията ѝ - те се изправи плавно, пооправи се и продължи - във второто видео.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини