Награди в туризма`2017: Асеновград с три номинации в "Изборът на българите"

    Започна онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните награди в туризма. То става на сайта www.tourismawards.bg. Инициативата на Министерството на туризма има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните маршрути, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация.

    Министър Николина Ангелкова даде старт на състезанието на 23 август в античния тракийски град „Кабиле“, който през 2016-та спечели наградата в категория „Изборът на българите“. В тази категория е публикуван пълният списък на 100-те национални туристически обекти на Българския туристически съюз и 50 малко познати туристически обекти, посочени от експерти и местната власт. Всеки потребител може да гласува за един от включените обекти. В случай, че не желае да подкрепи нито един от предварително посочените от Министерството на туризма, потребителят има право да посочи в свободен текст един допълнителен обект. Всеки обект, който събере минимум 10 гласа, автоматично бива включен в предварително зададения списък и участва наравно с всички останали за получаване на наградата.

    Асеновград участва в „Изборът на българите“ с емблематичните Асенова крепост, Бачковски манастир и страдата на Историческия музей.

    Всички останали категории можете да видите подробно на сайта на конкурса. В тях няма номинация на туристически обект, събитие или дестинация в Асеновградско.

    Наградите ще бъдат връчени на победителите  на тържествена церемония на 12 декември в София.

    Обективните резултати в конкурса ще бъдат гарантирани като гласуването ще бъде ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини