Котаракът Румен с престижната титла Блогър на годината (цитат и видео)

Котаракът Румен бе обявен за блогър на годината. "мисла че първото място е ено добро място като за начало", написа той веднага след това.

Блогърът на 2017 има ужасно здрави схващания за нещата от живота и си ги израява публично по общоприетия в момента начин - във facebook. Ужасно е красив и правописът му също е ужасен. Позите му са твърде великолепни даже за котка, а жълтите му очи ще ви покорят, дори да не осъзнаете накъде ги е вперил. Тука едно от видеата ще ви въведе в ситуацията по-добре от всичките думи, но можете да да се пробвате и с думите към него, които оставяме да им се порадвате,

„Тигъра на седемте кюфтета", най-известният котарак в българия, впрочем е британец. Има си във facebook около 15 хиляди, които го следват и още толкова са го лайкнали. Има си и критици, които всеки ден се оплакват, че нещата не са както трябва.

Престижната титла изглежда му е присъдена от националната федерация по фелинология. В сайта на bTV новината стана най-четената след излизането ѝ.

А ето и обещания цитат. В него Котаракът Румен обяснява за гъзненето и когато вникнете в текста и неговия смисъл, ще разберете, колко е важно то.

"ГЪЗНИ ЧОВЕКАД ДОТЕП С ЛЬОБОФ! ко незнаете как се гъзва, ного е лесно - като целувка, ама сас дупе. ас така ного често сабуждам Ч.Т.. гъзването симболозира ено добро разположение кам другия, ена откровеност и отворенос кам света, а съшто и краговратат на добата енергия ф природата. хубавото на гъзването е че е омесно при фсякаква ситоация"

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини