Общинските съветници от БСП - Асеновград ще дадат пресконференция

Темата на брифинга ще е решението на местния парламент за прекратяване на договора за възлагане контрола на МБАЛ - Асеновград ЕООД. Пред представители на медиите ще говорят Енко Найденов - председател ОбС на БСП - Асеновград, Маргарита Стоилова – зам.-председател на местната структура, членове на групата съветници на левицата.

Пресконференцията е насрочена за 5 декември от 11.00 часа.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ко
    Контрольор ли?
    5 0
    10:24, 5 дек 2017
    Има доста актуални теми за града, засягащи асеновградчани. Защо точно тази са избрали? Един натрапен бездействащ парашутист на хранилката по-малко... БСП направо се излага вече
    • Ко
      Контрольор ли?
      5 0
      11:04, 5 дек 2017
      Този свръх безценен кадър за когото плачете защо не си го вземете на щат в Партийната структура, дайте и възможност за реализация, вие си и плащайте заплатата, гордейте се с професионалните умения и успехите на госпожата. Това е все едно някой по не знам какви причини да ми натрапи служител и да ме задължи да му плащам заплата за никаква работа... Да ама не става, народа го е казал - Койта не работи, няма да яде... в случая - няма да му се плаща безполезното присъствие и създаването на интриги..
      КАЗАХ!
  • 2
    Eдин
    5 0
    10:39, 5 дек 2017
    А кога ще дадат пресконференция за изпълнението на програмата за управление, засягаща целия град, а не само една контрольорка?
Последни новини