МВР: Старецът е причинил вчерашната катастрофа до Захарната фабрика

Отнето предимство е причина за вчерашната катастрофа на кръстовището между булевардите „Васил Левски“ и „България“ в Хасково, до бившата Захарна фабрика, съобщиха от областната дирекция на МВР.

81-годишният водач на Фолксваген Голф“ - Георги Петков навлязъл в кръстовището и е отнел предимството на БМВ с водач 32-годишен мъж. От удара пострадаха възрастният шофьор от село Жълти бряг и 77-годишната му спътничка, които са с контузии на гръден кош, освободени за домашно лечение. Водачът на Бавареца е с контузия на шийни прешлени, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е съставен акт.

През денонощието в хасковското управление е заведено бързо производство срещу 32-годишен мъж на село Свирково. Водачът на лек автомобил Ленд Ровър е спрян от автопатрул за проверка в областния град. При справка станало известно, че мъжът шофира без валидна книжка в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    14
    14/88
    6 -1
    12:03, 8 дек 2017
    Ушев бягай бе, зад голфа има място две бмв-та да минат..
  • 2
    Км
    кмета
    5 0
    12:36, 8 дек 2017
    "Старецът", да бяхте започнали изречението с "пенсията", че да е по- неуважително.
  • 3
    Го
    Голф 4
    8 -1
    13:14, 8 дек 2017
    Абе този с бмв-то засичал съм го много пъти кара като на писта ляво,дясно де то набара от там изпреварва нека да покажат този коментар на тази фирма с бургери да вземат някои мерки то му беше време на този пич (шумахер) :)
  • 4
    Гр
    Граж
    0 -4
    14:09, 8 дек 2017
    Всеки ден минавам по този булевард отивайки и връщ... Виж коментара
Последни новини