5692,36 лева е приносът на първомайци в кампанията "Заедно в живота"

5692,36 лв. е приносът на Киноложкото дружество в Първомай и първомайци в кампанията „Заедно в живота“, която има за цел да събира дарения в полза на Отделението по Детска онкохематология към ВМИ- гр. Пловдив.  Началото бе поставено от Велислава Костадинова и е вдъхновена от нейното прекрасно куче – Мон. До пролетта на 2017-а година Велислава реализира няколко акции в помощ на деца в нужда. Когато започва записването за участие в киноложката изложба в Първомай, където Мон е победител от предходната година, тя решава да предложи на организаторите да се проведе подобна благотворителна инициатива по време на форума.

Предложението ми беше прието с открито сърце от председателя на Киноложко дружество  Първомай – Пеньо Запрянов, разказва стопанката на Мон- Той положи нечовешки труд, за да превърне тази моя идея в цяла кампания. Не ми стигат думите да благодаря на този човек, човек вдъхновител, човек, чийто идеи си струва да бъдат последвани и развити. И така се роди кампанията „Заедно в живота”, една кампания, която ще продължи докато имаме дни на тази земя! Безкрайно много благодаря и на членовете на Киноложкото дружество, децата на гр. Първомай, които работиха неуморно, всички служители на общинската администрация, специални благодарности изказвам и към един изключително деен кмет – г-н Ангел Папазов.

Равносметката  за 2017 г. - събрани са общо 5692,36 лв., от тях - 3568,36 още по време на киноложката изложба. Освен това са  дарени музикални инструменти за музикотерапия в отделението, одеяла и възглавници.

Велислава Костадинова прави първата равносметка   на „Заедно в живота“ с прочувствено писмо, в което благодари на всички, включили се в кампанията и завършва с „Още веднъж сърдечни благодарности на всички, които ни подкрепиха! Светла Коледа! Бъдете здрави и честити!“

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини