Бурният вятър разпиля маркировка по Кърджалийска, затапи движението

Изображение 1 от 6

    Силният вятър разпиля сигнална маркировка по Кърджалийска, сигнализираха читатели. Търкалящите се по асфалта предупредителни знаци сериозно затрудниха движението по булеварда на влизане в Хасково, като затапиха и двете ленти в посока центъра.

    На мястото се изгражда нова бензиностанция, а тежките машини, паркирани надолу по платното, на практика превърнаха булеварда в тясна уличка, като особено затрудняват престрояването пред светофара.

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Из
      измама
      16 -5
      17:19, 10 дек 2017
      Какво е това безобразие вече 5 дена . Къде са КОРЗ и общинска полиция? Булеварда е затапен, всичко е оградено, а от към светофара на ул. Прохлада може човек да предизвика ПТП , защото няма никаква видимост. По същия начин е и към въпросната бензиностанци. Може ли заради един частен обект от никакво значение да се предизвика такъв хаус дни наред? Къде е тая тъпа община, всичко в тоя град е заприличало на разграден двор и всеки прави квото му дойде на ум. Това е тотално безобразие и безхаберие.
    • 2
      Фи
      фико ножицата
      6 -1
      17:46, 10 дек 2017
      докато не ни вдигнат заплатите няма да работим. нека да видим как ще се оправите без нас.
    • 3
      00
      001
      8 0
      18:40, 10 дек 2017
      Това са пътни знаци пътна маркировка е на баба ви хвърчилото
    • 4
      Ка
      КАУНЬ
      7 -2
      20:43, 10 дек 2017
      Заради една нищо и никаква бензинстанцийка затвориха половин булевард в Хасково ами ако случайно накой посойтрои нещо по-голямо ще ни затворят от всякъде! Кой и разрешева да разкопават основна пътна артерия и на ширина и на дължина?Къде са ОБщина КАТ и АПИ ?Пълно безхаберие?Бог да пази Хасково до следващите избори!
    Последни новини