46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа

Изображение 1 от 3

    46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа днес на специално тържество в залата на Младежки център. „В навечерието на едни от най-хубавите празници Коледа и Нова година, всеки прави равносметка на отминалата година. Всеки преценя доколко е успял да постигне целите си, бил ли е добър човек можел ли е да направи още нещо. Присъстващите тук могат да бъдат убедени, че те са направили най-ценното за едно дете-да има дом, топлина и обич. Благодаря Ви, че дарявате щастие на децата, благодаря Ви, че ги приемате като ваши собствени рожби.“, приветства присъстващите кметът Добри Беливанов. Поздрав към залата имаше и от Таня Славеева, ръководител на проекта “Приеми ме“ за Хасковска област.

    По-големите деца са писали писма до Дядо Коледа, в които са описали точно какъв подарък искат, а по-малките получиха подаръци, посочени от техните приемни родители. Подаръците са закупени служители на община Хасково, за да получат децата мечтания подарък са помогнали и работещите в държавни структури и частни фирми. След подаръците освен многобройни играчки има, дрехи, ботуши, чанти, таблет и дори велосипед.

    Малките и пораснали момичета и момчета получиха изненадите си лично от Дядо Коледа. В ролята на добрият старец се секретарят на Читалище „ Заря, като неговият подарък за децата беше именно този -да запази вярата на малките, че добрият старец съществува.

    В празника участваха е децата от 15-то ОДЗ“ Слънце“.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини