Млада жена отказа мъжете, след секс с 15 призрака

Жена от Бристол, наричаща себе си Amethyst Realm, разказва за сексуалните си преживявания с духове в сутрешното предаване This Morning на британския канал ITV.

За първи път тя преспала с призрак преди около 10 години, разказва 27-годишната жена, когато с годеника си се преместили в нов дом. Почувствала присъствието на странна същност, но не се изплашила, а напротив - влезла в контакт. Усещала натиск на бедрата си и дихание на врата си, но се чувствала в безопасност. Водещите на предаването са силно заинтригувани как става това физически. "Правих секс с призрак. Това може да се почувства, но е трудно да се обясни", казва жената с щастливо изражение.

Нейният роман с призрака продължил три години. Веднъж приятелят ѝ се върнал от работа по-рано и видял на прозореца очертанията на някаква същност. Разделили се с приятеля ѝ, а тя продължила контакта си с призраците. Пред камерата тя уверява, че е правила секс с не по-малко от 15 привидения през последните 12 години.

Сексуалните преживявания с духовете били толкова силни, че завинаги се отказала да има жив мъж за любовник, споделя още Аметист. Сега нейната цел е да забременее от призрак.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини