Ардино грейна в Коледна украса

Малкият родопски град Ардино грейна целият в Коледно-Новогодишна украса. Освен традиционната коледна елха, центърът на града блести в разноцветни светлини.  И тази година програмата за коледните и новогодишните празници на Община Ардино е разнообразна с доста културни и спортни прояви. 

На 15 декември от 18 часа в салона градското читалище  започва коледно тържество на дамски клуб „Надежда”. А в спортна зала „Юнак“ ще се проведе коледен турнир по тенис на маса.
На 20 декември преди началото на последната за годината сесия на Общинския съвет ученици от СУ „Васил Левски” още сурвакат общинското ръководство и местния парламент. Същият ден от 16 часа в Центъра за подкрепа и личностно развитие ще се състоят коледно шоу и дискотека с ученици от града.
В ОДК от 20 до 31 декември ще се проведе общинска изложба-конкурс „Зимни фантазии” с поздравителни картички, сурвачки и новогодишни аранжировки.
Изложба с коледни картички и сувенири, изработени от клуб ”Арт-работилница” ще бъде подредена на 20 декември във фоайето на НЧ “Родопска искра – 1921 г”.

На другия ден децата от Детска градина „Брезичка” ще посрещнат дядо Коледа.  

На 22 декември кметът на община Ардино Ресми Мурад ще се отчете.В салона на градското читалище ще се проведе празничен Коледно-Новогодишен концерт с участието на любителски художествени състави.

На 31 декември, навръх полунощ, в центъра на Ардино празнични илюминации ще огреят небето над града под Белите брези.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини