Къща изгоря в Орлово, няма пострадали

Еднофамилна къща в село Орлово лумна около обедните часове днес и от нея останаха само стените. Изгорели са и летните кухни, прилепени до основната постройка. Сигнал за пожара на телефон 112 са подали служители от "Екопрогес", които в този момент по са подменяли лампите на уличното осветление в близост. По техните разкази пламъците са избухнали най-напред в една от пристройките и по стрехата са се прехвърлили върху къщата. За късмет дваматай обитатели-съпрузи на около 70 години в този момент не са були у дама си, потвърди кметът на селото Георги Георгиев. Все още няма подробности около инцидента, предстоят и огледите на място от експертите, но това ще стане едва след като огнището вече е напълно безопасносно. Работните версии за пожара са късо или пък огънят да е  тръгнал от комин. Ясно е вече обаче, че камината, с която основно се отоплява жилището, в този момент не е била запалена. Въпреки, че огънят е потушен, на място все още има пожарникари. пострадалите хора, останали без дом ще бъдат настанени при свои близки в селото, информира Орловският управник.

Красимира Славова

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    хахах
    2 -5
    17:20, 14 дек 2017
    не са були у дама си.....хахах
  • 2
    И.
    И..
    3 0
    13:50, 15 дек 2017
    Можеше само кухните да са изгорели , но пожарната дойде 2 часа след обаждането и при това едната пожарна беше дошла без вода и трябваше да ходи да пълни. Отвратена съм!
  • 3
    Or
    Orlovo
    0 0
    10:22, 2 фев 2018
    А ти като незнаеш мисис и как може да говориш шибан комплексар ! Да не би да живееш в орлово ? Голяма уста вади на пазара в д-град !
Последни новини