Хумористично за „Човек за човека е вълк“ в „Голямата къща на мъдрите хора - Асеновград`2018”

”Homo homini lupus est” или в превод от латински „Човек за човека е вълк“ е темата на VI-ия международен конкурс за хумор и сатира „Голямата къща на мъдрите хора - Асеновград`2018”. В конкурса, който ще е анонимен, могат да участват басни, стихотворения, фейлетони, миниатюри, епиграми и афоризми. Условието е да са до една машинописна страница и на четлив български език. Всеки участник може да изпрати до три неподписани творби на хартиен носител в голям плик, в който да постави в малък плик своите координати. И тази година Община Асеновград обявява конкурс и за карикатури. Те следва да са във формат А4 и да са до 3 броя.

Осигуреният награден фонд предвижда по 500 лева за победителите и в двете категории, по 300 лева за класираните на второ място и по 100 лева за тези на трето.

Крайният срок за изпращане на творбите и карикатурите е 21 април 2018 г. в Община Асеновград, стая 505 Б. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на тържествена церемония в Градска библиотека „Паисий Хилендарски” на 21 май от 18 часа.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини