Тъпи съседи в действие по празниците (видео)

Съседите понякога имат мощни и разрушителни за мира и разбирателството идеи и си ги реализират, като не оставят никаква възможност освен да им се даде як и категоричен отпор/отговор. Казват, че човек не избира родителите си, но със съедите нещата са аналогични. Иначе кой би избрал такива съседи? И като не ги избираме остава само да си живеем като Том и Джери с тях.

Ирландец в Алберта, Канада бе заснет с камера, докато мята купчини листа през оградата на съседката си. Очевидно смята, че щом дърветата са в нейния двор, то и листата им са нейна собственост. Това е предположение, защото яростнбият комшия не е разговарял с Каролина Павликовски за евентуал;ния проблем с листата на нейните дървета в неговия двор. Именно тя го снимала, а съпо така нарекла действията му "идиотски" в социалните мрежи, определение цитирано от маса медии впоследствие. 

От другия край на океана - във Великобритания, съседите на едно майче решили за коледна украса да закачат секс кукла.на вратата на гаража. Това била типична надувна секс кукла с отворена уста с шапка на Санта Клаус и наметната с нещо. Съседите отказали да разговарят относно "украсата" с жената, а тя не приемала децата ѝ да гледат голата секс играчка цял месец. Потърсила съвет във форума, даже по молба на потребители снимала куклата и я качила, но изображението било премахнато, защото противоречало на етичния кодекс на Mumsnet.

Още на сутринта децата ѝ запитали какво е това. Тя им обяснила, че съседите са просто много ядосани, за да оставят голо момиче на студа и отвлекла вниманието на децата. Все пак след няколко публикации странната украса била махната от съседите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Мария
    0 -1
    14:26, 31 дек 2017
    Да използвам случая и да помоля моите съседи - моля, не пускайте музика след 23 часа! Много е досадно и неприятно!

Случаен виц

Последни новини