Виртуоз изпробва чувството да си невидим. И откри нещо важно (видео)

Имал ли си някога чувстовото, че си невидим? В един свят със 7,6 милиарда души е изключително трудно да бъдеш забелязан. Има толкова много невероятни хора, които имат много да кажат, но не успяват да бъдат чути, защото гласовете им са прекалено нежни и този свят е твърде шумен.

Колко пъти сте се чувствали сякаш никой не иска да чуе това, което имате да кажете? Това не е много добро чувство. Може да почувствате дори, че не си струва да продължавате.

Лука Стриканьоли решава да се задълбочи тази тема, като свири най-новия си аранжимент на претъпкано с минувачи и хаос място. За да симулира как работи светът, решил да не използва никакво усилване.

"Разбира се, имаше прекалено много шум, така че едва ли някой спря. Но вместо да се чувствам обезкуражен, научих нещо важно", споделя музикантът, който впрочем свири виртуозно на двете си китари - можете да видите във видеото му.

А ето и какво е написал за важното нещо, което прозрял в този свой самотен експеримент:

"Никога не трябва да преставате да давате най-доброто от себе си на този свят. Не позволявайте на света да ви замлъкне. Продължавайте да разпространявате красотата дори когато не получавате признание за нея.

Не сте невидими, ако можете да видите себе си."

Лука Стриканьоли е известен с уникалния си стил и иновативни техники и един от ярките изпълнители на акустична китара от младото поколение.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини