Международни експерти по градска мобилност си дават среща в Димитровград

Домакин на работна среща на експерти по градската мобилност ще бъде Димитровград на 10 и 11 януари, съобщиха от Общината. Тук ще пристигнат представители на Словения, Австрия, Унгария, Чехия, Босна и Херцаговина, Румъния, които участват в реализирането на проект, свързан с изработване на обстойни стратегически планове за устойчив градски транспорт.

В срещата ще участват и представители на съвместния секретариат за управление на Програма „Дунав“ 2014 - 2020, уточняват от кметството. По време на дебатите ще се дискутира напредъка на изпълнение на програмата,  както и процесите по изготвяне на сценарии за градска мобилност. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Mu
    Muncho
    2 0
    22:32, 4 яну 2018
    Когато рушнаха стария надлез и след това вдигнаха кръговото около кулата, бе моментът да направят по моста велосипедни алеи. Единствената връзка между двете основни градски части. Ама у кого толкова ум?Сега да обсъждат, да изядат един пари, после да потрошат други и т.н.
  • 2
    Чи
    чичо
    0 0
    17:02, 6 яну 2018
    Ти къде беше бе Мишко Многоумна, когато се обсъждаше проекта на кръговото до кулата? Защо тогава не наля многото си ум, ами сега плюеш! Или така е по-лесно.

Още новини

Последни новини