Таксиметров шофьор счупи крака на пътничка на Кърджалийска

Таксиметров шофьор рани пътничка в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Инцидентът станал около 15:15 часа вчера на булевард „Освобождение“ (Кърджалийска).

53-годишният шофьор качил клиентката. Когато слязла от таксито, при затваряне на задна дясна врата, се защипала чантата на 76-годишната пътничка. При потеглянето на колата, жената е съборена на земята. Тя е с фрактура на десен крак. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ни
    Ник
    21 -2
    11:00, 9 яну 2018
    Репортерите да си оправят статията. Така както сте описали случая е невъзможно жената да падне. Как ще падне след като шофьорът вече я е качил, дори и да и е защипал чантата при затваряне на вратата?
    Най-вероятно инцидента е станал при излизането на жената от таксито.
  • 2
    Ха
    Хасковоо
    18 -1
    11:26, 9 яну 2018
    Оле научете се да пишете разбираемо :(
  • 3
    Ив
    иван
    0 -5
    17:12, 9 яну 2018
    когато е слизала от таксито се е случило вие не че... Виж коментара
  • 4
    Не
    Незапознат
    4 -4
    18:55, 9 яну 2018
    В болшинството си таксиметровите шофьори са винаги бързащи което неминуемо води до инциденти меко казано не само за пътниците но и за пешеходците около тях. В статията пише че е с фактура на десен крак и има образувано до съдебно производство.Само дано не е минал с някоя от гумите върху крака и.Това е само догадка но е много вероятна като процентно съотношение.Със дете или 76 годишен куфилник трябва много да се внимава.И двете възрастови групи са непредвидими макар по различни причини.Стигне ли се до съд за телесна повреда винаги ще го отнесе водача както е в момента.Макар и неволно да е направил това.
Последни новини