Запушиха пакостливата шахта в зоната ул. „Княз Борис I“ с бетонна тапа от втори опит

Изображение 1 от 3

    Шахтата в Хасково, в която във вторник пострада млада жена, отивайки на работа, вече е обезопасена. Инцидентът в зоната ул. „Княз Борис I“ и бул. „Раковски“ стана около 6 сутринта вчера, когато в изровената дупка над дълбокото повече от два метра пространство, с единия си крак пропадна служител на близкото заведение. Жената е с много охлузвания по тялото и наранявания в областта на слабините, но вече се възстановява, съобщиха колежките ѝ.

    След сигнал на Haskovo.net до общинската администрация, още същия ден службите реагираха и отидоха на оглед на мястото. Това обаче беше втори опит да се задейства „Екопрогрес“ за решаването на проблема, след като преди три месеца бяхме публикували информация по темата с неизрядността и опасностите в междублоковото пространство, където стана и инцидентът вчера. От общината посочиха, че нямат подаден сигнал досега за опасната шахта.

    В крайна сметка вторият опит да задействаме общинската администраиця да си свърши работата беше успешен и обещаното вчера, беше спазено днес. Тази сутрин  беше свършена и реалната работа по обезопасяване на проблемния участък.

    Красимира Славова 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      А.
      А.В.
      3 -2
      16:10, 24 яну 2018
      При толкова голямо място, какъв го е търсила точно там та да пропадне?
    • 2
      Ha
      haha
      0 0
      18:22, 24 яну 2018
      Търсила е дупката....хахаххаахааха
    Последни новини